Έξι νέα Φ/Β πάρκα με το καινοτόμο ΔιαξονικόTracker της Alumil

 
117 alumil tracker 330x248 Έξι νέα Φ/Β πάρκα με το καινοτόμο ΔιαξονικόTracker της Alumil

Έξι νέα Φ/Β πάρκα με το καινοτόμο ΔιαξονικόTracker της Alumil

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σύνδεση των 6 νέων Φ/Β πάρκων όπου χρησιμοποιείται το νέο καινοτόμο Διαξονικό Tracker της Alumil H2500. Τα πάρκα σε Κατερίνη, Λαμία, Κόρινθο, Σπάρτη, Λαγκαδά και Χαλκιδική ήδη έχουν αποδείξει την υπεροχή του συστήματος επιτυγχάνοντας αύξηση της απόδοσης πάνω από το αναμενόμενο.

Η νέα πιστοποιημένη και παγκόσμια πρωτοποριακή λύση της Alumil δημιουργεί μια υπεραξία στην επένδυση των Φωτοβολταϊκών με την κατά τουλάχιστον 30% αυξημένη απόδοση σε σχέση με τις σταθερές βάσεις ανά εγκατεστημένο KW.

Λόγω της οικονομικής λύσης και της υψηλής απόδοσης είναι πλέον η πιο ασφαλής και επικερδής επένδυση για τα φωτοβολταϊκά με τις νέες ταρίφες που ισχύουν στην χώρα μας.

Η ευκολία στην κατασκευή του Φωτοβολταϊκού πάρκου (χωρίς γερανούς, πλησιάζει την εγκατάσταση σταθερών βάσεων) δίνει την ευελιξία στον κάθε πιστοποιημένο εγκαταστάτη να υλοποιήσει μόνος του την εγκατάσταση του συστήματος απλά με την καθοδήγηση των έμπειρων μηχανικών Alumil.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια για τον Διαξονικό Tracker Αλουμινίου Helios 2500 για επιλεγμένους εγκαταστάτες διεξάγονται συνεχώς στο εκπαιδευτικό κέντρο της Alumil στην Αθήνα και Θεσ/νίκη.

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.