Ξεκινούν οι πληρωμές του ΛΑΓΗΕ

 
30 geld fot 330x248 Ξεκινούν οι πληρωμές του ΛΑΓΗΕ

Πληρωμές ΛΑΓΗΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΛΑΓΗΕ θα εξοφλήσει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, τον μήνα Ιούνιο στους παραγωγούς φωτοβολταϊκών της διασυνδεδεμένης ηπειρωτικής Ελλάδας.

Ωστόσο από τον Ιούλιο ξεκινά η παρακράτηση της έκτακτης εισφοράς με την επιβολή του 50% για τον μήνα Ιούλιο και 100% για την παραγωγή του Αυγούστου.

Ωστόσο οι παραγωγοί του μη Διασυνδεδεμένου δικτύου έχουν πληρωθεί προ ημερών τον Ιούνιο και τον Ιούλιο χωρίς να εφαρμοστεί η εισφορά. Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι υπεύθυνος για την πληρωμή των παραγωγών στα μη Διασυνδεδεμένα νησιά και οι καθυστερήσεις δεν είναι τόσο μεγάλες όσο στον ΛΑΓΗΕ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την πληρωμή των υπολοίπων παραγωγών στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Η ανησυχία των παραγωγών και συλλόγων είναι πολύ έντονη, γιατί ακόμη το υπουργείο δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θα γίνει με την έκτακτη εισφορά για την οποία μέχρι τώρα δεν υπάρχει μέριμνα να εκπίπτει από τα έσοδα της επιχείρησης. Οι σύλλογοι με επιστολές και ανακοινώσεις προσπαθούν να πιέσουν τα αρμόδια υπουργεία για να λάβουν τις αντίστοιχες αποφάσεις

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΚΑ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.