Η Suntech με φωτοβολταϊκούς σταθμούς 25 μεγαβάτ (MW) στη Ρουμανία

 
1 Πάρκο par megalo parko 330x220 Η Suntech με φωτοβολταϊκούς σταθμούς 25 μεγαβάτ (MW) στη Ρουμανία

Δύο νέα φωτοβολταϊκά έργα στη Ρουμανία από την Suntech

H Suntech Power Holdings Co, Ltd. (Wuxi, Κίνα) και η ιταλική εγκαταστάτρια εταιρεία φωτοβολταϊκών SunSystem SpA (Μιλάνο, Ιταλία) υπέγραψαν στη Ρουμανία σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση πολυκρυσταλλικών φωτοβολταϊκών πλαισίων της Suntech με συνολική παραγωγή 25 μεγαβάτ (MW).
Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια θα χρησιμοποιηθούν για δύο νέα φωτοβολταϊκά έργα στη Ρουμανία, που είναι υπό κατασκευή και θα συνδεθούν με το δίκτυο τέλος του 2013.

Οι δύο σταθμοί ηλιακής ενέργειας χρησιμοποιούν 60-κυττάρων πολυκρυσταλλικά πλαίσια Suntech τύπου STP, 245-20/Wd με βελτιωμένη σχεδίαση του πλαισίου και με απόδοση περισσότερη από  15%, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου. Τους μετατροπείς τύπου K500 Aros Sirio HV-MT, παρέχει η ιταλική κατασκευάστρια μετατροπέων Aros.  Τα δύο έργα θα παράγουν κατ ‘εκτίμηση ετήσια ηλιακή ισχύ 30.000 μεγαβατώρες.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με την SunSystem, κορυφαία στη σχεδίαση και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστήματων στην Ιταλία και τη Ρουμανία», δήλωσε ο Vincenzo Quintani, Διευθυντής Πωλήσεων για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη της Suntech.

Ο Davide Scarantino, εκτελεστικός διευθυντής του SunSystem, σχολίασε: “Η είσοδο στην αγορά της Ρουμανίας αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής διαφοροποίησης. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας και την τεχνογνωσία για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη των αναδυόμενων αγορών στην Ευρώπη. “

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.