Το λογισμικό σχεδιασμού φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων Sunny Design ανεβαίνει στο διαδίκτυο

 
Sunny Design web Το λογισμικό σχεδιασμού φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων Sunny Design ανεβαίνει στο διαδίκτυο

Λογισμικό σχεδιασμού φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων Sunny Design

Η SMA ανακοινώνει την άμεση διάθεση της λύσης για εύκολη διαστασιολόγηση φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων μέσω διαδικτύου. Δεν απαιτείται πλεόν η εγκατάσταση του λογισμικού. Οι σχεδιαστές και οι εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών συστημάτων μπορούν τώρα να αξιοποιήσουν τις ολοκληρωμένες και αναβαθμισμένες λειτουργίες του γνωστού λογισμικού διαστασιολόγησης Sunny Design, διαδικτυακά, από οπουδήποτε και χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα πλοήγησης.

«Με το Sunny Design Web, η SMA, κορυφαίος κατασκευαστής μετατροπέων παγκοσμίως, θέτει ψηλά τον πήχυ», σχολίασε εγκωμιαστικά το φημισμένο περιοδικό Photon Profi στο τεύχος του Οκτωβρίου 2012. Εφοδιασμένο με τις πιο σημαντικές πληροφορίες, το πρόγραμμα υπολογίζει τη βέλτιστη διαστασιολόγηση για τη φωτοβολταϊκή εγκατάσταση. Τόσο η γραφιστική απεικόνιση, όσο και ο σχεδιασμός είναι ιδανικοί, σύμφωνα με το Photon. Στο www.SunnyDesignWeb.com, η SMA διαθέτει τώρα την αναβαθμισμένη έκδοση 3.0 του λογισμικού σχεδίασης για διαδικτυακή χρήση σε όλα τα προγράμματα πλοήγησης και τις φορητές συσκευές – συμπεριλαμβανομένων των tablet και των προϊόντων της Apple.

Σχεδιασμός της εγκατάστασης σχεδόν οπουδήποτε
«Με τη χρήση της διαδικτυακής έκδοσης, ο χρήστης δεν χρειάζεται να εγκαταστήσει το λογισμικό στον υπολογιστή του. Ο σχεδιασμός της εγκατάστασης μπορεί να επιτευχθεί σχεδόν οπουδήποτε – αρκεί να υπάρχει σύνδεση με το διαδίκτυο», εξηγεί ο Δρ. Thomas Straub, Technical Product Manager της SMA. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι δε χρειάζεται πλέον download ή ενημέρωση λογισμικού. Οι χρήστες διαθέτουν πάντα την πιο ενημερωμένη έκδοση του λογισμικού.

Διευρυμένα χαρακτηριστικά και απλοποιημένη περιήγηση χρήστη
«Φυσικά βελτιώσαμε το λογισμικό μας ώστε να είναι πιο φιλικό προς το χρήστη και πιο εύχρηστο ως προς την εισαγωγή δεδομένων. Σχεδιάσαμε την επιφάνεια εργασίας με τέτοιο τρόπο ώστε το πρόγραμμα να μπορεί απλά και αξιόπιστα να λειτουργεί δια της αφής, με τον ίδιο τρόπο που όλοι γνωρίζουμε από τα iPads», εξηγεί ο Δρ. Straub. Το λογισμικό επίσης αναγνωρίζει το υλισμικό που χρησιμοποιείται και αυτόματα προσαρμόζει τη μορφή της επιφάνειας εργασίας.

Η SMA έχει επίσης προσθέσει νέα χαρακτηριστικά όσον αφορά στο περιεχόμενο. Το Sunny Design Web τώρα λαμβάνει υπόψη του συστήματα ενεργειακής αποθήκευσης, όπως το Sunny Backup της SMA, κατά την πρόγνωση της ιδιοκατανάλωσης. Το διαδικτυακό εργαλείο επίσης επιτρέπει multi-string  σχεδιασμό των υποστοιχειοσειρών της εγκατάστασης ανα ανιχνευτή σημείου μέγιστης ισχύος (MPP-Tracker). Οι εγγεγραμμένοι χρήστες στο Sunny Portal της SMA επιπροσθέτως απολαμβάνουν πλεονεκτήματα από την προσωποποιημένη πρόσβασή τους στο λογισμικό και την online διαχείριση έργου.

Δωρεάν εργαλείο – Λογισμικό (διαδικτυακό ή με download)
To Sunny Design Web είναι διαθέσιμο δωρεάν στο www.SunnyDesignWeb.com. Η SMA συνεχίζει να προσφέρει την αποδεδειγμένης αξίας έκδοση υπολογιστή (desktop) του Sunny Design δωρεάν στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.SMA-Hellas.com.

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΚΑ, ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.