Έργα 950kWp με Conergy PowerPlus

 
45 conergy news 330x260 Έργα 950kWp με Conergy PowerPlus

Φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής ισχύος 950kWp απο την Conergy

Με μια πολύ σημαντική είδηση «υποδέχτηκε» το φθινόπωρο η Conergy. Η ολοκλήρωση και παράδοση τεσσάρων Φωτοβολταϊκών πάρκων συνολικής ισχύος 950kWp (τρία στην Φθιώτιδα ισχύος 500kWp, 300kWp και 100kWp αντίστοιχα, και ένα μικρότερης ισχύος 45,8kWp στο Αιγάλεω Αττικής), τα οποία περιλαμβάνουν Φ/Β γεννήτριες Conergy PowerPlus είναι πλέον γεγονός. Γεγονός που δημιουργεί «προστιθέμενη αξία» στην ποιότητα ζωής των κατοίκων των περιοχών αυτών, καθώς οι φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, θα παράγουν συνολικά 2.800 κιλοβατώρες ετησίως, όσο θα κατανάλωναν περίπου 722 νοικοκυριά, εξοικονομώντας έτσι 2.000 τόνους CO2.

Οι συγκεκριμένες Φ/Β εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν premium Φ/Β γεννήτριες Conergy PowerPlus 240P και Conergy PowerPlus 245P.

O πρόεδρος της Conergy Ελλάδος Δρ. Στέφανος Μελισσόπουλος δήλωσε σχετικά με τη συμφωνία: «Στην Conergy, πρωταρχικός μας στόχος και στρατηγική μας επιλογή είναι η σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε για την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Για αυτό ο εξοπλισμός που παρέχουμε στους πελάτες μας, κάθε υλικό, κάθε προμηθευτής, κάθε επιμέρους εξάρτημα ελέγχεται, προσεκτικά σε πολλαπλά στάδια και επίπεδα σύμφωνα με τις αυστηρότερες τεχνικές προδιαγραφές της αγοράς. Έτσι διασφαλίζουμε στους πελάτες μας ασφαλείς και αποδοτικές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις που λειτουργούν αξιόπιστα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους και παράγουν σταθερά υψηλές αποδόσεις».

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.