Νέοι μικρομετατροπείς ενσωματωμένοι στα φωτοβολταϊκά πλαίσια, από την Enphase Energy

 
enphase m215 microinverter Νέοι μικρομετατροπείς ενσωματωμένοι στα φωτοβολταϊκά πλαίσια, από την  Enphase Energy

H Enphase συνεργάζεται με Hanwha SolarOne και την Schueco και για την κατασκευή ενσωματωμένων μετατροπέων σε φωτοβολταϊκά πλαίσια

Η Enphase Energy Inc (Petaluma, ΗΠΑ) συνεργάζεται με την κατασκεύαστρια φωτοβολταϊκών Hanwha SolarOne  (Σαγκάη, Κίνα) και την Schüco International KG (Μπίλεφελντ, Γερμανία) για να παρέχουν ολοκληρωμένες φωτοβολταϊκές ενότητες με ενσωματωμένους μικρομετατροπείς.
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα πωλήσεων „Energized AC Solutions Marketplace” της Enphase παρέχει για τους εγκαταστάτες  ευκαιρίες χρηματοδότησης με ειδικές οικονομικές προσφορές. Η εταιρεία επίσης έχει ξεκινήσει ένα νέο πρόγραμμα μπόνους για τη χρήση των μικρομετατροπέων Enphase σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις.

“Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τις διεθνείς εταιρείες Hanwha και την Schüco Solar για την έναρξη μιας πλατφόρμας πωλήσεων ολοκληρωμένων φωτοβολταϊκών λύσεων προηγμένης τεχνολογίας, για οικιακά και επαγγελματικά ηλιακά συστήματα “δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Enphase Energy Paul Nahi.

Η ολοκληρωμένη λύση της Enphase Energy περιλαμβάνει τον μικρο-μετατροπέα M215 καθώς και τριφασικό καλώδιο “Engage” με 208 βολτ, το λογισμικό παρακολούθησης και ανάλυσης „Enlighte”, την πύλη επικοινωνίας „ Gateway Envoy” και την εφαρμογή κινητού “ArrayGun”.

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πωλήσεων προσφέρεται επίσης τεχνική κατάρτιση σε απευθείας σύνδεση, καθώς και βοήθεια εμπειρογνομόνων για το σχεδιασμό φωτοβολταϊκών έργων. Η εταιρεία συνεργάζεται με πάνω από 1.000 εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών που χρησιμοποιούν τους μικρομετατροπείς της Enphase.

Στο προσεχές μέλλον η Enphase, σκοπεύει σε επέκταση των πωλήσεων στην ευρωπαϊκή και ασιατική αγορά.

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.