Η DEGER ανακοινώνει ισχυρή αύξηση των πωλήσεων για τα ηλιακά της συστήματα παρακολούθησης

 
32 tracker fot 330x219 Η DEGER ανακοινώνει ισχυρή αύξηση των πωλήσεων για τα ηλιακά της συστήματα παρακολούθησης

Αύξηση των πωλήσεων των Tracker DEGER

Η DEGERenergie GmbH (Horb, Γερμανία) έχει κλείσει το πρώτο εξάμηνο πωλήσεων του 2012, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, με άριστα αποτελέσματα. Σε όλες σχεδόν τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η Deger, η ζήτηση για την τεχνολογία της Maximum Light Detection (MLD) έχει παρουσιάσει σημαντική αύξηση, όπως  ανέφερε η εταιρεία σε δελτίο Τύπου.

Με περισσότερα από 49.000 συστήματα που έχουν εγκατασταθεί σε 49 χώρες, η  Deger είναι ο παγκόσμιος ηγέτης για φωτοβολταϊκά συστήματα παρακολούθησης.

Σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο η Deger έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες εσόδων για τους πρώτους έξι μήνες του έτους. Για τους επόμενους μήνες, η εταιρεία αναμένει περαιτέρω αύξηση της ζήτησης για τα MLD συστήματα παρακολούθησης.

«Σε αντίθεση με τη γενική τάση της ηλιακής βιομηχανίας, οι πωλήσεις αναπτύσσονται εξαιρετικά, και αυτό για δύο κυρίως λόγους: Πρώτον, για την ποιότητα και τα εξαιρετικά αποτελέσματα της απόδοσης των συστημάτων. Από την άλλη, οι επενδυτές φωτοβολταϊκών σε όλο τον κόσμο, υπό τις συνθήκες των συνεχών μειώσεων της επιδοτούμενης τιμής της κιλοβατώρας, ενδιαφέρονται περισσότερο από ποτέ για την αποδοτικότητα και την  αποτελεσματικότητα του κόστους. Και έτσι η τεχνολογία MLD με μέση αύξηση 45% της απόδοσης συγκριτικά με τις σταθερές εγκατεστημένες μονάδες είναι ανίκητη», δηλώνει ο διευθυντής πωλήσεων της Deger Rainer Ott.

Μέχρι το τέλος του 2012 θα έχουν εγκατασταθεί περίπου 50.000 MLD συστήματα Deger παγκοσμίως.

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.