Νέα Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση της Conergy Ελλάδος στο Ισραήλ

 
87 conergy 330x248 Νέα Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση της Conergy Ελλάδος στο Ισραήλ

Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση της Conergy Ελλάδος στο Ισραήλ

Διευρύνοντας τη δραστηριότητά της εκτός των ελληνικών συνόρων και συνεχίζοντας την επιτυχημένη της επιχειρηματική πορεία, η Conergy Ελλάδος κατέληξε σε συμφωνία με την BIG Shopping Centers ltd, για την προμήθεια υλικού εγκατάστασης Φωτοβολταϊκής μονάδας ισχύος 630kWp στην πόλη Beit Shemesh στο Ισραήλ.

Τη Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση στην οροφή κτιρίου μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εμπορικών κέντρων της BIG Shopping Centers ltd, πραγματοποίησε η ισραηλινή εταιρεία Unirom Electronics, συνεργάτης της Conergy στο Ισραήλ, η οποία ήταν υπεύθυνη τόσο για την εγκατάσταση, όσο και για τη διαχείριση του έργου. Πρόκειται για τη 2η κατά σειρά Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση που γίνεται για λογαριασμό της BIG Shopping Centers Ltd, ύστερα από εκείνη που πραγματοποίησε η Conergy το 2011 σε συνεργασία με την Unirom Electronics Ltd σε στέγη ενός ακόμη καταστήματος της αλυσίδας. Το νέο Φωτοβολταϊκό σύστημα στην πόλη Beit Shemesh θα περιλαμβάνει υψηλής τεχνολογίας και προδιαγραφών εξοπλισμό της Conergy, συνδυάζοντας τις υψηλής απόδοσης premium Φωτοβολταϊκές γεννήτριες Conergy PowerPlus πολυκρυσταλλικού τύπου και τους κεντρικούς μετατροπείς Conergy IPG 300C.

Ο Δρ. Στέφανος Μελισσόπουλος, Πρόεδρος της Conergy Ελλάδος ανέφερε σχετικά με τη συμφωνία: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε αυτή την πολύ επιτυχημένη συνεργασία και που συνεισφέρουμε μαζί στην ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στο Ισραήλ. Η Unirom Electronics, είναι μια εταιρεία κορυφαία στον χώρο της προμήθειας ενεργειακών λύσεων στο Ισραήλ με μακρόχρονη ιστορία και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες μας εκτός των Ελληνικών συνόρων. Η συνεργασία μας μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε Φωτοβολταϊκές λύσεις επιτυχημένες και αποδοτικές και στους Ισραηλινούς επενδυτές».

Ο κ. Amizur Kafri, Διευθύνων Σύμβουλος της Unirom Electronics Ltd σημείωσε: «Η μακροχρόνια εμπειρία και η εξαιρετική τεχνογνωσία της Conergy είναι καθοριστικοί παράγοντες για εμάς. Συνεργαζόμαστε με την Conergy εδώ και αρκετά χρόνια στη βιομηχανία ηλιακής ενέργειας του Ισραήλ. Οι καλές συνεργασίες στις οποίες μπορείς να βασιστείς 100%, τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και η μεγάλη εμπειρία αποτελούν  το κλειδί για την επιτυχία και την ολοκλήρωση υψηλής απόδοσης φωτοβολταϊκών  εγκαταστάσεων και ασφαλών επενδύσεων».

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.