Φωτοβολταϊκά πάρκα στο Tennessee των ΗΠΑ με tracker της Deger

 
47 tracker Fot 330x250 Φωτοβολταϊκά πάρκα στο Tennessee των ΗΠΑ με tracker της Deger

Τα πάρκα με τους 112 DEGER traker τύπου 6000NT μπήκαν στις 14/04/2012 σε λειτουργία.

Η Degerenergie GmbH (Horb am Neckar, Γερμανία), μια παγκόσμια παραγωγός ηλιακών συστημάτων ανίχνευσης(tracker), ανακοίνωσε την παράδοση 112 tracker τύπου 6000NT στην Apex Construction Services, LLC (Morrison, Tennessee, ΗΠΑ) για την κατασκευή τεσσάρων ηλιακών πάρκων με ονομαστική ισχύ 200 κιλοβάτ (kW) το καθένα, στην πολιτεία του Tennessee.
Τα φωτοβολταϊκά πάρκα χτίστηκαν στα πλαίσια του κρατικού προγράμματος ανανεώσιμης ενέργειας του Tennessee Valley Authority (TVA). Η TVA είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός της αμερικανικής κυβέρνησης, η οποία προμηθεύει εννέα εκατομμύρια άνθρωπους, σε τμήματα των νοτιοανατολικών πολιτειών των ΗΠΑ, με ηλεκτρική ενέργεια.
Η Degerenergie λειτουργεί δύο μονάδες παραγωγής στη Βόρεια Αμερική και για πρώτη φορά συνεργάστηκε με την εταιρεία Hydro Aluminium Extrusion(ΗΠΑ), για την κατασκευή του σκελετού αλουμινίου των ανιχνευτών. Με τον σκελετό αλουμινίου η Deger προσφέρει υψηλή αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής, χωρίς διαβρώσεις και παραμορφώσεις από την αντίσταση ισχυρών ανέμων.

Σύμφωνα με την Deger, το έργο άνοιξε στην εταιρεία νέους δρόμους για κατάκτηση της αγοράς της Βόρειας Αμερικής.

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ, ΠΑΡΚΑ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.