QLEEN: Γερμανικά συστήματα καθαρισμού φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων

 
39a qleen 330x220 QLEEN: Γερμανικά συστήματα καθαρισμού φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων

Συστήματα καθαρισμού της σειράς QLEEN με την χρήση απιονισμένου νερού

Ο πυρήνας όλων των συστημάτων καθαρισμού της σειράς QLEEN είναι η τεχνολογία επεξεργασίας νερού με την ονομασία “PURAQLEEN”. Όπως είναι γνωστό, το νερό της βρύσης δεν είναι απολύτως καθαρό και περιέχει μεταλλικά στοιχεία με αποτέλεσμα να αφήνει στίγματα πάνω στο γυαλί.

Με το σύστημα επεξεργασίας νερού PURAQLEEN γίνεται επί τόπου μετατροπή του νερού δικτύου σε “καθαρό” ή “απιονισμένο” ή “αφαλατωμένο” νερό. Το αφαλατωμένο ή αλλιώς απιονισμένο νερό, λόγω των φυσικών του χαρακτηριστικών, έχει πολύ μεγάλη ικανότητα καθαρισμού.

Τα πλεονεκτήματα στα συστήματα καθαρισμού της QLEEN είναι η φορητότητα, η ευέλικτη επεξεργασία νερού και ο καθαρισμός σε μεγάλα ύψη χωρίς την χρήση σκάλας με την χρήση ειδικών κονταριών που μπορεί να φτάσουν και τα 20 μέτρα. Αυτό επιτυγχάνεται με βάση το ROTAQLEEN, μια ηλεκτρικά περιστρεφόμενη βούρτσα με πολύ καλή καθαριστική ισχύ εξαιτίας της περιστροφής και του ίδιου του βάρους της. Ολισθαίνει αυτόματα στην επιφάνεια και οι ειδικά διαμορφωμένες σκληρές ίνες της, καθαρίζουν άκρες και τμήματα πλαισίων βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην διατήρηση της αξίας τους.

Μετά από επικοινωνία του sunblog με την εταιρεία στην Ελλάδα σας ενημερώνουμε ότι το κόστος της συσκευής καθαρισμού ξεκινάει από τα 1.300€ στην απλή του έκδοση με μια ολοκληρωμένη λύση στα 7.200 €. Υπάρχουν επαγγελματικές εκδόσεις που φτάνουν τα 21.000 €, για εταιρείες που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον καθαρισμό μεγάλων εγκαταστάσεων.

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.qleen.gr

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ, ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.