Με Πιστοποίηση “Made in Europe” τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της ExelGroup

 
27 exelgroup 330x210 Με Πιστοποίηση “Made in Europe” τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της ExelGroup

Πιστοποίηση “Made in Europe”

Τα κρυσταλλικής τεχνολογίας φωτοβολταϊκά πλαίσια (ESP Series60) της ελληνικής εταιρείας ExelGroup, πιστοποιήθηκαν ότι πληρούν τις προδιαγραφές για το κριτήριο “Made in Europe”, και είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις απαιτήσεις του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ιταλίας (GSE).

Σύμφωνα με το ιταλικό νομοσχέδιο “Conto Energia IV”, προβλέπεται πρόσθετη ταρίφα (feed-in tariff) ύψους 10% για τα κατασκευασμένα φ/β πλαίσια εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βασική προϋπόθεση για την εφαρμογή του νομοσχεδίου αποτελεί η επιλογή τουλάχιστον του 60% του κόστους εξοπλισμού των φωτοβολταϊκών έργων από χώρες προέλευσης της Ευρώπης.

Η  ExelGroup είναι σε θέση να παράγει και να διαθέτει στην εγχώρια και διεθνή αγορά ευρωπαϊκών προδιαγραφών φωτοβολταϊκά πλαίσια σε ανταγωνιστική τιμή. Προκειμένου να επιτύχει την επίσημη αναγνώριση, η ExelGroup υποβλήθηκε σε αυστηρούς ελέγχους τόσο για τις διαδικασίες που ακολουθεί όσο και τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της, από την ολλανδική εταιρεία πιστοποίησης KIWA.

Περισσότερες πληροφορίες στο link: http://www.exelgroup.gr/

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΚΑ, ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.