Νανο-τεχνολογία από την Olympic Engineering & Consulting σε συνεργασία με την Osolarmio Hellas

 
Olympic Νανο τεχνολογία από την Olympic Engineering & Consulting  σε συνεργασία με την Osolarmio Hellas

Νανο-τεχνολογία από την Olympic Engineering & Consulting σε συνεργασία με την Osolarmio Hellas

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στον Πύργο Ηλείας, ημερίδα που διοργανώθηκε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου από την εταιρεία “Olympic Engineering & Consulting “και τον Ζώη Σιδηροκαστρίτη.

Τόσο η προσέλευση του κοινού, όσο και το ενδιαφέρον των παρουσιάσεων, αποδεικνύουν ότι η ενέργεια αποτελεί ακόμη και στην κρίσιμη οικονομική περίοδο πού διανύει η χώρα, προτεραιότητα στις δραστηριότητες επενδυτών και ιδιωτών.

Ανάμεσα σε θέματα για την οικονομική θέρμανση και τις τεχνολογίες θέρμανσης, σημαντικό μέρος κάλυψε η παρουσίαση της Osolarmio Hellas από τον εκπρόσωπό της κ. Αναστάσιο Κονδύλη. Στην εκδήλωση έγινε αναλυτική ενημέρωση για τις εφαρμογές συντήρησης νάνο-τεχνολογίας σε εγκαταστάσεις φωτοβολταικών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσαν, οι εφαρμογές σε ακραίες περιπτώσεις ρύπανσης, πού συχνά συναντώνται και επηρεάζουν όχι μόνο την απόδοση, αλλά πολύ δε περισσότερο, την ποιότητα των εγκαταστάσεών με ότι αυτό συνεπάγεται για την επένδυση.

Η εταιρεία “Olympic Engineering & Consulting” δραστηριοποιείται σε ειδικευμένες εφαρμογές νάνο-τεχνολογίας με την συνεργασία της Osolarmio Hellas, με στόχο τη διατήρηση σε υψηλό επίπεδο των επενδύσεων φωτοβολταικών εγκαταστάσεων των συνεργατών της στην περιοχή της Πελοποννήσου. 

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.