H SMA συμμετέχει στην έκθεση SAVENERGY 2013 στην Κύπρο

 
SMA products H SMA συμμετέχει στην έκθεση SAVENERGY 2013 στην Κύπρο

Τεχνολογική πρωτοπορία που συνοδεύεται από ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης ώστε να διασφαλίζεται η απόδοση του φωτοβολταϊκoύ σας συστήματος.

H SMA Hellas ΑΕ, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 9η Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας «SAVENERGY 2013» που θα πραγματοποιηθεί στις 20 – 22 Σεπτεμβρίου 2013 στο χώρο της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων στη Λευκωσία. Στο περίπτερο της SMA (περίπτερο 653, Αίθουσα 6) θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις φωτοβολταϊκών μετατροπέων για οικιακά συστήματα αλλά και για εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές, ανεξάρτητα από τον τύπο των φωτοβολταϊκών πλαισίων. Θα μάθετε περισσότερα για τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης SMA Solar Academy, καθώς και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες SMA Service που συνοδεύουν την ευρεία γκάμα των προϊόντων SMA.  Στο περίπτερο θα πρωταγωνιστούν οι λύσεις της SMA που αφορούν στο «Πράσινο Σπίτι», όπως ο Sunny Boy 3000TL με σύστημα Reactive Power Control, καθώς και τα συστήματα τηλεμετρίας Sunny Portal, Webconnect και Sunny View. Επιπλέον θα μπορείτε να δείτε τo  μετατροπέα Sunny Tripower 20000TL Economic Excellence, ο οποίος αποτελεί την ιδανική λύση για έργα μεγάλης κλίμακας.

SMA προϊόντα για οικιακές εγκαταστάσεις

Sunny Boy 3000TL με σύστημα Reactive Power ControlΟ νέος μετατροπέας Sunny Boy χωρίς μετασχηματιστή αποτελεί την ιδανική λύση για απαιτητικές ϕωτοβολταϊκές γεννήτριες και για εγκαταστάσεις μερικής σκίασης. Ως εξέλιξη του επιτυχημένου Sunny Boy – 20 παρέχει πολλά επιπλέον πλεονεκτήματα: ακόμη πιο ευέλικτες δυνατότητες χρήσης, είναι ακόμη πιο αποδοτικός και πιο φιλικός στο χρήστη. Χάρη στην υψηλή τάση DC των 750 V μειώνεται το κόστος λόγω των λιγότερων παράλληλα συνδεδεμένων στοιχειοσειρών. Επιπλέον, χάρη στις ενσωματωμένες λειτουργίες διαχείρισης δικτύου πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές της ΑΗΚ.

Sunny Portal –  Με περισσότερες από 130.000 δημοσίως διαθέσιμες, καταγεγραμμένες φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις σε 165 χώρες, το Sunny Portal της SMA αποτελεί τη μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα για την τηλεμετρία, διαχείριση και παρουσίαση φωτοβολταϊκών συστημάτων στον κόσμο. Με το Sunny Portal, οι χρήστες έχουν πρόσβαση στα δεδομένα των εγκαταστάσεων τους  κάθε στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο τη μέγιστη απόδοση των συστημάτων τους και τελικά την ταχύτερη απόσβεσή τους, αφού μπορούν να διαπιστώσουν εγκαίρως οποιαδήποτε δυσλειτουργία που ενδέχεται να επηρεάσει την απόδοση της φωτοβολταϊκής εγκατάστασης.

WEBCONNECT – Η ιδανική λύση για την online επιτήρηση μικρών φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων με έως και 4 μετατροπείς: Το Webconnect παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο Sunny Portal χωρίς πρόσθετο καταγραφέα δεδομένων – απλά μέσω της υπάρχουσας πρόσβασης στο διαδίκτυο και ενός DSL router. Μετά την εύκολη εγκατάσταση της προαιρετικής ή εργοστασιακά ενσωματωμένης διεπαφής μετατροπέα ακολουθεί η Plug & Play θέση σε λειτουργία. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να απεικονιστούν συνοπτικά τα σημαντικότερα δεδομένα της εγκατάστασης. Επίσης, με τις αυτόματες ενημερώσεις προϊόντος διασφαλίζεται, ότι το υλικολογισμικό της συσκευής είναι πάντα ενημερωμένο.

Sunny View – Τα δεδομένα της φωτοβολταϊκής σας εγκατάστασης προβάλλονται τώρα ζωντανά και έγχρωμα: η συσκευή Sunny View παρέχει περισσότερες λειτουργίες, πέρα από την αξιόπιστη μετάδοση της φωτοβολταϊκής απόδοσης. H μεγάλη, ευδιάκριτη έγχρωμη οθόνη αφής 5‘‘ δεν απεικονίζει μόνο όλα τα σημαντικά δεδομένα της εγκατάστασης, αλλά παρέχει επίσης στον υπεύθυνο λειτουργίας νέα, πληροφορίες για τον καιρό και ειδήσεις από το Social Network μέσω WLAN. Όλες οι σχετικές πληροφορίες παρουσιάζονται κατ’ επιλογή σε μία εξατομικευμένα διαμορφώσιμη προβολή διαφανειών. Συμπεριλαμβάνεται επίσης υπεραυτόματη επιτήρηση – η συσκευή επικοινωνεί μέσω Bluetooth® με έως 12 μετατροπείς και μεταδίδει ένα οπτικό και ηχητικό σήμα συναγερμού σε περιπτώσεις σφάλματος.

SMA προϊόντα για εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές

Sunny Tripower 20000TL Economic Excellence – Ανταποκρίνεται πλήρως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των έργων μεγάλης κλίμακας, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική απόδοση με βαθμό απόδοσης 98,5%. Ο Sunny Tripower 15000/20000TL ECONOMIC EXCELLENCE PROJECT διαθέτει σημαντικά αυξημένη συμβατότητα φωτοβολταϊκών πλαισίων, έτσι ο σχεδιασμός εγκαταστάσεων είναι ακόμα πιο ευέλικτος και πιο αποτελεσματικός. Επιπλέον, παρέχει απόλυτη ασφάλεια για το μέλλον, χάρη στην εκπλήρωση όλων των λειτουργιών διαχείρισης δικτύου που ισχύουν σήμερα και αυτών που βρίσκονται ήδη στο στάδιο του σχεδιασμού. Και όλα αυτά, για χρήση σε όλο τον κόσμο.

Sunny WebBox –  Η λύση επιτήρησης για φωτοβολταϊκά συστήματα μεσαίας και μεγάλης κλίμακας: το Sunny WebBox λαμβάνει και αποθηκεύει όλες τις τρέχουσες τιμές μέτρησης και τα δεδομένα – μέσω Bluetooth ή RS485. Έτσι, σας ενημερώνει ανά πάσα στιγμή για τη λειτουργία της εγκατάστασής σας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να αντιδρά γρήγορα και να διασφαλίζει την απόδοση. Μέσω του διαδικτυακού προγράμματος πλοήγησης μπορείτε να εμφανίζετε, να αξιολογείτε ή να κατεβάζετε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας όλες τις τιμές μέτρησης, καθώς και να αλλάζετε τις παραμέτρους. Όλα τα δεδομένα των συνδεδεμένων συσκευών αποθηκεύονται και, αν το επιθυμείτε, μεταφέρονται αυτόματα στο Sunny Portal. Χάρη στο Sunny WebBox μπορείτε να αποθηκεύετε την εγκατάστασή σας στο διαδίκτυο, για κεντρική πρόσβαση στο Sunny Portal.

SMA Υπηρεσίες 

SMA Solar AcademyΤο SMA Solar Academy αποτελεί σημείο συνάντησης και ανταλλαγής εμπειριών για τη φωτοβολταϊκή τεχνολογία. Ανοιχτά, επαγγελματικά και πρακτικά. Η SMA Hellas, συνεχίζοντας να επενδύει στη μεταφορά τεχνογνωσίας για τη φωτοβολταϊκή τεχνολογία και με στόχο να ανταποκριθεί ακόμα πιο εύστοχα στις ιδιαίτερες ανάγκες των συνεργατών της ανάλογα με το αντικείμενο της εργασίας και το επίπεδο των γνώσεών τους, έχει εμπλουτίσει με ακόμα πιο εξειδικευμένο περιεχόμενο το SMA Solar Academy προσφέροντας πολλαπλούς τύπους σεμιναρίων.

SMA ServiceΗ SMA Hellas επενδύει σημαντικά στην ποιότητα των υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης. Στις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης συμπεριλαμβάνονται γραμμή τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (Service Line), υπηρεσία αντικατάστασης μετατροπέων, συμβάσεις συντήρησης και επισκευής καθώς και προγράμματα επέκτασης εγγύησης προϊόντων, ώστε να διασφαλίζεται η απόδοση του φωτοβολταϊκoύ σας συστήματος.

Επισκεφτείτε την SMA στις 20-22 Σεπτεμβρίου 2013 στην 9η Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας «SAVENERGY 2013» – περίπτερο 653, Αίθουσα 6

 

 
This entry was posted in EVENTS, ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.