H SMA συμμετέχει στην έκθεση SAVENERGY 2013 στην Κύπρο

 
SMA products H SMA συμμετέχει στην έκθεση SAVENERGY 2013 στην Κύπρο

Τεχνολογική πρωτοπορία που συνοδεύεται από ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης

Τεχνολογική πρωτοπορία που συνοδεύεται από ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης ώστε να διασφαλίζεται η απόδοση του φωτοβολταϊκoύ σας συστήματος.

H SMA Hellas ΑΕ, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 9η Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας «SAVENERGY 2013» που θα πραγματοποιηθεί στις 20 – 22 Σεπτεμβρίου 2013 στο χώρο της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων στη Λευκωσία.

Στο περίπτερο της SMA (περίπτερο 653, Αίθουσα 6) θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις φωτοβολταϊκών μετατροπέων για οικιακά συστήματα αλλά και για εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές, ανεξάρτητα από τον τύπο των φωτοβολταϊκών πλαισίων. Θα μάθετε περισσότερα για τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης SMA Solar Academy, καθώς και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες SMA Service που συνοδεύουν την ευρεία γκάμα των προϊόντων SMA.  Στο περίπτερο θα πρωταγωνιστούν οι λύσεις της SMA που αφορούν στο «Πράσινο Σπίτι», όπως ο Sunny Boy 3000TL με σύστημα Reactive Power Control, καθώς και τα συστήματα τηλεμετρίας Sunny Portal, Webconnect και Sunny View. Επιπλέον θα μπορείτε να δείτε τo  μετατροπέα Sunny Tripower 20000TL Economic Excellence, ο οποίος αποτελεί την ιδανική λύση για έργα μεγάλης κλίμακας.

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.