Ημερίδα ΣΕΦ: Η επανεκκίνηση της αγοράς φωτοβολταϊκών

 
37 logo sef 330x123 Ημερίδα ΣΕΦ: Η επανεκκίνηση της αγοράς φωτοβολταϊκών

Ημερίδα ΣΕΦ: Προοπτικές των Φωτοβολταϊκών στο άμεσο μέλλον

Ο Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών, πραγματοποιεί ημερίδα που φιλοδοξεί να σκιαγραφήσει τη διαμόρφωση της αγοράς του κλάδου στη χώρα μας και να παρουσιάσει τις νεότερες μελέτες σε εθνικό και πανευρωπαικό επίπεδο σχετικά με την ευρεία διείσδυση των φωτοβολταϊκών στα ηλεκτρικά δίκτυα.

Η τρέχουσα συγκυρία και οι αλλαγές που έχουν συμβεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα καθιστούν την ημερίδα ως το σημαντικότερο γεγονός του κλάδου.

Ομιλητές
Διακεκριμένοι ομιλητές από φορείς του κλάδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπρόσωποι φορέων της πολιτείας, τεχνικών συνδέσμων και περιβαλλοντικών οργανώσεων, εκπρόσωποι του συνδέσμου εταιριών φωτοβολταικών και άλλοι ειδικοί, συμμετέχουν στην ημερίδα προσφέροντας μια ενδελεχή ανάλυση του κλάδου και εξετάζουν τις προοπτικές του στο άμεσο μέλλον. Το πρόγραμμα καλύπτει την επίδραση των φωτοβολταϊκών στη λειτουργία της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας και στη λειτουργία των Δικτύων Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Η ημερίδα απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών και φορέων που δραστηριοποιούνται στο χώρο των φωτοβολταικών είτε είναι μέλη του συνδέσμου εταιριών φωτοβολταϊκών είτε όχι. Επίσης απευθύνεται σε επιστήμονες διαφόρων κλάδων που σχετίζονται με τον τομέα των φωτοβολταϊκών, των στελεχών φορέων της πολιτείας στον κλάδο της ενέργειας, εκπροσώπους μέσων μαζικής επικοινωνίας και όλους όσοι έχουν επαγγελματικό ενδιαφέρον στον κλάδο των φωτοβολταϊκών.

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.