Oλοκληρώθηκε η ημερίδα ενημέρωσης SOLAR FRONTIER

 
sidirokastritis Oλοκληρώθηκε η ημερίδα ενημέρωσης SOLAR FRONTIER

Ημερίδα ενημέρωσης SOLAR FRONTIER από την Olympic Engineering & Consulting

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα ενημέρωσης SOLAR FRONTIER που διοργάνωσε  η εταιρεία Olympic Engineering & Consulting την Τρίτη 11-12-2012 για τα πρωτοποριακά, υψηλής απόδοσης  φωτοβολταϊκά πάνελ της  Solar Frontier, τα οποία επιτυγχάνουν +10% μεγαλύτερη παραγωγή ενέργειας (δηλαδή ταχύτερη απόσβεση της επένδυσής σας). Ομιλητές ήταν οι κύριοι Valter Pische (Sales Manager Southern Europe ) και Giuseppe DeBenedictis (Technical Director, Mediterranean Area ), υπεύθυνοι του τομέα  Ευρώπης της Solar Frontier.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας CIS που ενσωματώνουν τα φωτοβολταϊκά πάνελ της Solar Frontier. Οι παραβρισκόμενοι επαγγελματίες και ιδιώτες είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους αλλά και να παρακολουθήσουν  πλήθος εγκαταστάσεων με Solar Frontier φωτοβολταϊκούς συλλέκτες.

Παρουσιάστηκαν παραδείγματα  εγκαταστάσεων από όλο τον κόσμο, που κοινό τους χαρακτηριστικό είναι οι μεγάλες αποδόσεις κάτω και από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Οι κύριοι Valter Pische και Giuseppe DeBenedictis εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την συμμετοχή και το επίπεδο της οργάνωσης της ημερίδας από την εταιρεία Olympic Engineering & Consulting και υποσχέθηκαν πως σύντομα θα την επαναλάβουν.

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.