«Επενδύσεις στις ΑΠΕ & στον Ενεργειακό Τομέα. Προβλήματα – Προοπτικές» το θέμα του 7ο Διεθνή Συνέδριου «ENERTECH 2012»

 
110 energy photovoltaic «Επενδύσεις στις ΑΠΕ & στον Ενεργειακό Τομέα. Προβλήματα – Προοπτικές» το θέμα του 7ο Διεθνή Συνέδριου «ENERTECH 2012»

ENERGY PHOTOVOLTAIC 2012

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο 70 Διεθνές Συνέδριο  “Enertech 2012″, στην έκθεση ENERGY PHOTOVOLTAIK με θέμα “Eπενδύσεις στις ΑΠΕ & στον Ενεργειακό Τομέα.  Προβλήματα–Προοπτικές” που διοργανώνει η εταιρεία
“LEADEREXPO”, από τις 1/11/2012 έως 4/11/2012, στον εκθεσιακό χώρο METROPOLITAN EXPO”, στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”Σε μια εποχή κατά την οποία η χώρα αναζητεί νέες διεξόδους για την ανάπτυξη και την απασχόληση, η άμεση αξιοποίηση του ενεργειακού πλούτου που διαθέτει η χώρα μας και η προσέλκυση νέων επενδύσεων έχει αναχθεί σε μείζονα προτεραιότητα. Αυτή τη χρονιά το Επιμελητήριο έχει αναλάβει την Επιστημονική Διοργάνωση του Συνεδρίου «ENERTECH ’12», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 1-3 Νοεμβρίου 2012. Στα εγκαίνιά του θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ενώ στην Έκθεση, που θα διεξαχθεί από 1-4 Νοεμβρίου 2012, θα συμμετάσχει το ΕΒΕΑ με περίπτερο.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι όλων των κλάδων των ΑΠΕ, επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, εκπρόσωποι Πρεσβειών, εκπρόσωποι Επιμελητηρίων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στελέχη Διεθνών Οργανισμών, καθώς και του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις σε ενεργειακά θέματα που αφορούν τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, το περιβάλλον, τις δυνατότητες ανάπτυξης, και θα επισημανθούν τα πολλαπλά οφέλη για την οικονομία και την κοινωνία από την ανάπτυξη των ΑΠΕ στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του Συνεδρίου «ENERTECH ‘12», το οποίο θα ενημερώνεται με τις τελευταίες κάθε φορά εξελίξεις, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.