Η Fronius παρουσιάζει τη νέα σειρά κεντρικών αντιστροφέων στην Energy Photovoltaic

 
Fronius neu1 Η Fronius παρουσιάζει τη νέα σειρά κεντρικών αντιστροφέων στην Energy Photovoltaic

Fronius

Η Fronius συμμετέχει και φέτος στην 7η Διεθνή Έκθεση «ENERGY PHOTOVOLTAIC 2012» η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος από την 1 έως και τις 4 Νοεμβρίου 2012.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά τη νέα σειρά κεντρικών μετατροπέων Fronius Agilo που έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά την ήδη επιτυχημένη σειρά κεντρικών μετατροπέων Fronius CL.

Η σειρά Fronius Agilo είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τις αρχές Οκτωβρίου. Είναι ο μοναδικός αντιστροφέας στις κατηγορίες ισχύος 75 kW και 100 kW που μπορεί να εγκατασταθεί και να τεθεί σε λειτουργία από τον εγκαταστάτη, και να συντηρηθεί και να επιδιορθωθεί πλήρως από οποιονδήποτε  Fronius Service Partner.

Είναι διαθέσιμος σε έκδοση εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου. Ο αντιστροφέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με όλες τις τεχνολογίες φωτοβολταϊκών πλαισίων και έχει σχεδιαστεί για να τροφοδοτεί ισχύ απευθείας στο δίκτυο χαμηλής τάσης. Ωστόσο, μπορεί επίσης να συνδεθεί με το δίκτυο μέσης τάσης μέσω ενός ξεχωριστού μετασχηματιστή αποτελώντας έτσι μια πολύ ελκυστική επιλογή σε μεγάλες εγκαταστάσεις πολλών ΜW.

Στις καινοτομίες του αντιστροφέα συγκαταλέγονται η εύκολη μεταφορά χάρη στους ειδικούς βαρέως τύπου τροχούς και τον συμπαγή σχεδιασμό, η  εύκολη εγκατάσταση με τη χρήση των νέων τερματικών τύπου V ,με τα οποία δεν απαιτούνται πλέον ειδικά εργαλεία για την σύνδεση των καλωδιώσεων, και η εύκολη συντήρηση που ξοικονομεί χρόνο και χρήμα καθώς οποιοσδήποτε εκπαιδευμένος εγκαταστάτης (Fronius Service Partner)είναι σε θέση να αντικαθιστά οποιοδήποτε εξάρτημα, εξασφαλίζοντας έτσι απλή, γρήγορη και φθηνή συντήρηση.

Η Fronius εκθέτει τα προϊόντα της στο Περίπτερο No. 3D19 στην Αίθουσα No. 3.  Από κοντά μπορεί κανείς να γνωρίσει όλες τις δυνατότητες του Fronius Agilo, την ήδη επιτυχημένη γκάμα των αντιστροφέων Fronius IG PLUS, IG TL, και CL και να ενημερωθεί για την ακόμα ευκολότερη επιτήρηση του συστήματος με την υποστήριξη του νέου διαγνωστικού λογισμικού Fronius Solar Service.

 
This entry was posted in EVENTS, ΠΑΡΚΑ and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.