Το μέλλον της ηλεκτροκίνησης στο επίκεντρο της Intersolar Europe 2012

 
12 ηλεκτρικο αυτοκινητο fot 330x220 Το μέλλον της ηλεκτροκίνησης στο επίκεντρο της Intersolar Europe 2012

Η ηλεκτροκίνηση στο επίκεντρο της Intersolar Europe 2012

Από τις 13 μέχρι τις 15 Ιούνιου του 2012 παρουσιάζονται στην μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο για τη βιομηχανία ηλιακής ενέργειας, Intersolar Europe, οι τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες στον τομέα των φωτοβολταϊκών (PV), της ηλιακής, θερμικής και φωτοβολταϊκής τεχνολογίας παραγωγής. Για πρώτη φορά, η ηλεκτροκίνηση βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής της έκθεσης: Το νέο ειδικό κομμάτι της Intersolar “PV και E-Mobility” παρέχει πληροφορίες για τις κινητές τεχνολογίες αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας και προσφέρει – συμπληρωματικά στις ατομικές λύσεις-  ευρύτερες, καινοτόμες, σύνθετες λύσεις για την αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας, σε συνδυασμό με την επέκταση έξυπνων δικτύων αλλά και την αποτελεσματική χρήση της ηλιακής ενέργειας.

Ιδιαίτερα αποτελεσματικά και βιώσιμα είναι τα ευφυή συστήματα τροφοδότησης των οχημάτων με ηλιακή ενέργεια – για παράδειγμα, με την ενέργεια ιδιωτικών φωτοβολταϊκών συστημάτων στην ταράτσα ή από το υπόστεγο. PV carports προστατεύουν τα οχήματα όχι μόνο από τη βροχή ή το χιόνι, αλλά και παρέχουν την ενέργεια για τα ηλεκτρικά οχήματα. Ένα μέρος της ηλιακής ενέργειας χρησιμοποιείται για τη φόρτιση της μπαταρίας του οχήματος, ενώ το υπόλοιπο καταναλώνεται ή  τροφοδοτείται στο δίκτυο.
Τest drives με νέα ηλεκτρικά οχήματα στον ανοιχτό χώρο του εκθεσιακού κέντρου του Μονάχου, ολοκληρώνουν το πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης.

 
This entry was posted in EVENTS, ΔΙΕΘΝΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.