Συνεργασία Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και KOSTAL για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στα Φωτοβολταϊκά

 
83 panel fot 330x2481 Συνεργασία Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και KOSTAL για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στα Φωτοβολταϊκά

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για Φωτοβολταϊκά

Νέα, συνεργασία εγκαινιάζει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ με την KOSTAL Solar Electric Hellas, Ελληνική θυγατρική της Γερμανικής εταιρείας παραγωγής ηλεκτρονικού και ηλεκτρομηχανικού υλικού KOSTAL. Ο στόχος είναι η παροχή ποιοτικών και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών υπηρεσιών σχετικών με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Η συνεργασία περιλαμβάνει τη στελέχωση εκ μέρους της KOSTAL Solar Electric Hellas, μέρους του σύγχρονου εργαστηρίου φωτοβολταϊκών, στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας (Βαλαωρίτου 9). Το εργαστήριο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να συμβάλλει στην άρτια εκπαίδευση των συμμετεχόντων στο νέο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις Α.Π.Ε..

Η KOSTAL Solar Electric Hellas είναι η Ελληνική θυγατρική της Γερμανικής εταιρείας παραγωγής τεχνολογικά απαιτητικών ηλεκτρονικών και ηλεκτρομηχανικών / μηχατρονικών προϊόντων για σημαντικές βιομηχανικές επιχειρήσεις. Ο επιχειρηματικός όμιλος KOSTAL απασχολεί σε 37 σημεία ανά τον κόσμο σε 17 χώρες, περίπου 13.300 συνεργάτες στους τομείς ηλεκτρικών συστημάτων αυτοκινήτων, ηλεκτρικών συστημάτων για τη βιομηχανία, συστημάτων επαφής και τεχνολογίας ελέγχου (SOMA).

Το Επαγγελματικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στις Α.Π.Ε.– Φωτοβολταϊκά έχει διάρκεια ενός εξαμήνου και προσφέρεται και σε εξ’ αποστάσεως – Distance Learning πρόγραμμα, για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα θεωρητικά μαθήματα από κοντά.

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.