Pegasus: Η νέα εξειδικευμένη λύση για επίπεδες στέγες από την Helioshera

 
52 Helioshera news 330x248 Pegasus: Η νέα εξειδικευμένη λύση για επίπεδες στέγες από την Helioshera

Λύση για επίπεδες στέγες από την Helioshera

Η HelioSphera συμμετείχε για δεύτερη χρονιά με μεγάλη επιτυχία, στην 5η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «ECOTEC – Τεχνολογίες περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά συστήματα», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 15-18 Μαρτίου, στο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS, στην Ανθούσα.

Στην έκθεση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, το νέο μέλος της οικογένειας των προϊόντων της HelioSphera, το Pegasus HS-120/125/130H: η εξειδικευμένη λύση για επίπεδες στέγες. Το Pegasus έρχεται να καλύψει την ανάγκη της αγοράς για μια απλή λύση τοποθέτησης του μέγιστου αριθμού πάνελ σε επίπεδες οροφές, με τις λιγότερες δυνατές παρεμβάσεις στην υπάρχουσα κατασκευή. Πρόκειται για ένα αυτόνομο, εύκολο στη χρήση σύστημα, για τοποθέτηση με κατεύθυνση από ανατολή προς δύση, όπου η εγκατεστημένη ισχύς του ακόμη και σε μικρές στέγες μεγιστοποιείται και η ενεργειακή απόδοση του παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Επιπλέον, στην έκθεση παρουσιάστηκαν και τα υπόλοιπα προϊόντα της Helioshera. Μεταξύ αυτών, το Atlas HS-120/125/130H, η κατεξοχήν λύση για πάρκα και στέγες.

Ένα πάνελ με σύστημα στήριξης για απλή και γρήγορη εγκατάσταση, ιδανικό για επίπεδες και επικλινείς στέγες (βιομηχανικές, εμπορικές, οικιακές) και για εγκατάσταση στο έδαφος. Παρουσιάστηκε επίσης το Venus HS-120/125/130H, η εξειδικευμένη λύση για ενσωμάτωση σε οικιακές στέγες. Μια σειρά που έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει δομικά στοιχεία και  να δημιουργήσει  μια αδιάβροχη κατασκευή.

 
This entry was posted in EVENTS, ΠΑΡΚΑ, ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.