Pairan: «Κρίσιμες οι λεπτομέρειες του προγράμματος Ήλιος για την πορεία της αγοράς Φωτοβολταϊκών»

 
48 pairan news 330x270 Pairan: «Κρίσιμες οι λεπτομέρειες του προγράμματος Ήλιος για την πορεία της αγοράς Φωτοβολταϊκών»

H Pairan στην έκθεση Ecotec 2012

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Pairan είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά για τις ολοκληρωμένες λύσεις και την πλούσια σειρά προϊόντων εξοπλισμού φωτοβολταϊκών συστημάτων της εταιρείας. Το κοινό εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενημερωμένο τόσο για τις τεχνικές που αφορούν την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων, όσο και για τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο του κλάδου.

«Παρατηρήσαμε μια αύξηση του ενδιαφέροντος για τις Φ/Β εγκαταστάσεις μικρότερης ισχύος, κάτι που αποδίδουμε στην έλλειψη ρευστότητας στην αγορά εν μέσω της οικονομικής κρίσης», σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pairan Ελλάδος, κ. Dieter Schmitt, συμπληρώνοντας: «Έντονο ενδιαφέρον από πλευράς επενδυτών σημειώνεται και για μεγαλύτερα έργα, όμως η κινητικότητα είναι περιορισμένη, καθώς τόσο οι παράγοντες της αγοράς, όσο και οι ενδιαφερόμενοι αναμένουν περισσότερες λεπτομέρειες για την εφαρμογή του προγράμματος Ήλιος. Είμαι αισιόδοξος και εκτιμώ πως όταν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, η αγορά των φωτοβολταϊκών θα κινηθεί σε έντονους ρυθμούς και πάλι.»

Περισσότερες πληροφορίες στο link: www.pairan.com

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.