Δυναμική παρουσία της ExelGroup στην έκθεση Ecotec 2012

 
46 ExelGroup Ecotec2012 330x270 Δυναμική παρουσία της ExelGroup στην έκθεση Ecotec 2012

H ExelGroup στην έκθεση Ecotec 2012

Τα ελληνικά φωτοβολταϊκά πλαίσια και τις σταθερές βάσεις στήριξης από χάλυβα υψηλής αντοχής, δικής της κατασκευής, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στην 5η Διεθνή Έκθεση Ecotec 2012, η ελληνική εταιρεία ExelGroup.

Στο περίπτερο της ExelGroup, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τις δύο κατηγορίες των προϊόντων, φωτοβολταϊκά πλαίσια και σταθερές βάσεις στήριξης από χάλυβα υψηλής αντοχής, που παράγονται στα εργοστάσια της σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά, παρουσιάστηκαν οι σειρές φωτοβολταϊκών πλαισίων υψηλής απόδοσης (πολυκρυσταλλικών και μονοκρυσταλλικών) ESP series60 Poly και ESP series60 Mono, οι σταθερές βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων επί εδάφους Exel G1, Exel G2, Exel G3 και οι βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων για επικλινείς και επίπεδες οροφές Exel RB1, Exel RB2 και Exel RB3.

Το έντονο ενδιαφέρον των επενδυτών, τόσο στον τομέα των φωτοβολταϊκών πάρκων, όσο και στον τομέα των οικιακών φωτοβολταϊκών, ήρθε να επιβεβαιώσει την ελκυστικότητα των προϊόντων και λύσεων που προσφέρει  η ExelGroup, καθώς ο επενδυτής εξασφαλίζει επώνυμα ποιοτικά προϊόντα ελληνικής παραγωγής με ευρωπαϊκά standards και πιστοποιήσεις.

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.