Συμμετοχή της ARVIS SOLAR στην 6η διεθνή έκθεση ENERGY PHOTOVOLTAIC

 
18 arvis solar 330x230 Συμμετοχή της ARVIS SOLAR στην 6η διεθνή έκθεση ENERGY PHOTOVOLTAIC

Arvis Solar

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 6η διεθνής Έκθεση ENERGY PHOTOVOLTAIC 2011, η οποία πραγματοποιήθηκε από 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών.

Η ARVIS SOLAR Ε.Π.Ε., θυγατρική της ARVIS Α.Ε., συμμετείχε στην Έκθεση με στόχο την προβολή των προϊόντων της και των συνδεδεμένων με το δίκτυο έργων της σε όλη την Ελλάδα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι επισκέπτες για τη στιβαρότητα κατασκευής και την αξιοπιστία του Γερμανικού tracker της εταιρείας Solar-Trak GmbH, το οποίο αντιπροσωπεύει η ARVIS SOLAR στην Ελλάδα. O tracker, ο οποίος κατασκευάζεται από το 2000, έχει ήδη εγκατασταθεί σε 9 χώρες, ενσωματωμένο σε έργα ισχύος μεγαλύτερης από 9 MWp και λειτουργεί χωρίς προβλήματα και με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης.

Ο Γενικός διεθυντής της ARVIS SOLAR  κύριος Αντώνης Παπαδάκης ανακοίνωσε μετά την λήξη της έκθεσης:
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες μας για το ενδιαφέρον τους στα προϊόντα μας καθώς τους πελάτες μας, οι οποίοι μας έχουν ήδη τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους. Επιδεικνύοντας την ίδια προσήλωση στους στόχους μας, υποσχόμαστε στους πελάτες μας ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στη μελέτη, εγκατάσταση, θέση σε αποδοτική λειτουργία και μακροχρόνια συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων.»

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.