Στην Καλαμάτα η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΠΕΦ

 
15 spef 330χ200 Στην Καλαμάτα η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΠΕΦ

Στις 11 Ιανουαρίου η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΠΕΦ

Σε συνέχεια απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το καταστατικό όπως κοινοποιήθηκε στα μέλη στις 28/11/14, η διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ), θα λάβει χώρα την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 στην πόλη της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο EliteCityResort, www.elite.com.gr, Ναυαρίνου 2, Παραλία Καλαμάτας.

Στην Γ.Σ. σε συνέχεια προσκλήσεων που έγιναν αποδεκτές, θα παραστούν ομιλητές ο Τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ κος Θανάσης Πετράκοςκαι ο Πρόεδρος του ΛΑΓΗΕ Α.Ε. κος Αναστάσιος Γκαρής.  Πρόσκληση έχει αποσταλεί και στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ και αναμένεται επιβεβαίωση.

Η Ετήσια Τακτική Γ.Σ. του ΣΠΕΦ αποτελεί θεσμό για τον κλάδο των ηλεκτροπαραγωγών από Φωτοβολταϊκά, αφού από το 2009 που ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος διεξάγεται με μεγάλη προσέλευση και επιτυχία στην στοιχειοθετημένη, ρεαλιστική και τεχνικά εμπεριστατωμένη ενημέρωση-ανταλλαγή απόψεων.  Ένεκα του Πανελλαδικού χαρακτήρα του ΣΠΕΦ οι Ετήσιες Τακτικές Γ.Σ. πραγματοποιούνται κάθε χρόνο εναλλάξ στην Αθήνα ή την Περιφέρεια.

Σε μια στιγμή που ο ενεργειακός κλάδος με την ώριμη ενεργό συμμετοχή και τις θυσίες όλων φαίνεται πως βγαίνει από μία εξόχως σκοτεινή περίοδο, η συγκυρία είναι κατάλληλη για ανταλλαγή με γόνιμο και θεσμικό τρόπο απόψεων με τους επικεφαλήςτης χώρας και της αγοράς για το μέλλον και τις εξελίξεις που ευρύτερα έπονται στην ηλεκτροπαραγωγή.  Πολλώ δε μάλλον τώρα που ο ελληνικός λαός καλείται στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου να αποτιμήσει αφενός το έργο της Κυβέρνησης, αφετέρου το πρόγραμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά και να αποφανθεί για την από εδώ και πέρα πορεία, η πρόσκληση αυτή δύναται να αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για αμφότερες τις πλευρές στον τεκμηριωμένο και ψύχραιμο διάλογο.

Ακολούθως επισυνάπτεται το μέχρι στιγμής πρόγραμμα της Γ.Σ. στο τέλος της οποίας όπως πάντα θα παρατεθεί γεύμα και θα γίνει η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Πρόγραμμα Ετήσιας Τακτικής Γ.Σ. του ΣΠΕΦ

Καλαμάτα – Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 – Ξενοδοχείο EliteCityResort, Ναυαρίνου 2, Παραλία Καλαμάτας

9:00 – 10.00 π.μ. 

Προσέλευση – καφές – εγγραφές – συνδρομές

10:00 –  12.00 π.μ.

- Χαιρετισμός Προέδρου ΣΠΕΦ κου ΣτέλιουΛουμάκη

- Ομιλία Υπουργού ΠΕΚΑ κου Ιωάννη Μανιάτη*

- Ομιλία Υφυπουργού ΠΕΚΑ κου Ασημάκη Παπαγεωργίου*

- Ομιλία Προέδρου ΛΑΓΗΕ ΑΕ κου ΑναστάσιουΓκαρή

- Ομιλία Προέδρου ΣΠΕΦ κου Στ. Λουμάκη – Παρουσίαση πεπραγμένων 2014

- Ερωτήσεις – Συζήτηση

12.00 – 12.30 μ.μ. Διάλειμμα Καφέ

12.30 μμ – 14.30 μ.μ. 

- Οικονομικός Απολογισμός 2014 – Ταμίας ΣΠΕΦ κος Λουκάς Λαλιώτης

- Τοποθετήσεις Μελών Δ.Σ.

- Τοποθετήσεις Λοιπών Παραγωγών

- Ερωτήσεις – Συζήτηση

14.30 μμ – 15.00 μμ - Ομιλία Τομεάρχη Ενέργειας ΣΥΡΙΖΑ κου Θανάση Πετράκου

15.00 μ.μ. Γεύμα & Κοπή Βασιλόπιτας 

* Έχουν προσκληθεί και αναμένεται επιβεβαίωση

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.