H SolarFrontier στην πρώτη δεκαπεντάδα των μεγαλύτερων κατασκευαστών φωτοβολταϊκών πλαισίων

 
Solar FrontierCIS H SolarFrontier στην πρώτη δεκαπεντάδα των μεγαλύτερων κατασκευαστών φωτοβολταϊκών πλαισίων

H SolarFrontier στην πρώτη δεκαπεντάδα των μεγαλύτερων κατασκευαστών φωτοβολταϊκών πλαισίων

Εντυπωσιακή είσοδος της Ιαπωνικής Solar Frontier στην πρώτη δεκαπεντάδα(15) των μεγαλύτερων κατασκευαστών φωτοβολταϊκών πλαισίων παγκοσμίωςγια το 2013.

Η αύξηση κατά 60% στις πωλήσεις για το προηγούμενο έτος είναι η μεγαλύτερη που επιτεύχθηκε στην παγκόσμια αγορά. Ιδιαίτερη αναφορά στις επιδόσεις της SolarFrontier έκανε η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία IHSστην ετήσια αναφορά* της για την παγκόσμια αγορά φωτοβολταϊκών.

Η SolarFrontierέχει αναπτύξει τομέα έρευνας και ανάπτυξης φωτοβολταϊκών από το 1978. Από το 1993 έχει επικεντρωθεί στην παραγωγή φωτοβολταϊκών πλαισίων τεχνολογίας CIS. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής ξεπερνάει το 1GW. Είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής φωτοβολταϊκών στην Ιαπωνία και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πλαισίων τεχνολογίας CISστον κόσμο.

Τα φωτοβολταϊκάCISκερδίζουν καθημερινά όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς γιατί υπερέχουν σε σχέση με τα φωτοβολταϊκά κρυσταλλικής τεχνολογίας.

Τα πλεονεκτήματα των φωτοβολταϊκών Solar Frontier τεχνολογίας CIS είναι :

  • +10% έως +15% επιπλέον παραγωγή σε σχέση με τα πάνελ του ανταγωνισμού
  • LightSoakingEffect (αύξησηισχύοςμετά την πρώτη έκθεση στον ήλιο)
  • Χαμηλός θερμοκρασιακός συντελεστής (-0,31%/Κ)
  • Υψηλή παραγωγή σε σκιάσεις και συννεφιά
  • Δεν εμφανίζει σημάδια hotspot
  • Φιλικό προς το περιβάλλον(μικρό ενεργειακό αποτύπωμα, 120 φορές λιγότερες πρώτες ύλες σε σχέση με τα κρυσταλλικά πάνελ για την κατασκευή ίδιας ποσότητας)
  • 100% made in Japan

Η SolarFrontier μεγαλώνει το μερίδιό της στην αγορά κάθε χρόνο και σύμφωνα με τις προβλέψεις το2014 θα εισέλθει στους top 10 κατασκευαστές.

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.