Μανιάτης: Επανασύνδεση ρεύματος σε 10.000 νοικοκυριά πριν τα Χριστούγεννα

 
44 μαννιατης 330x240 Μανιάτης: Επανασύνδεση ρεύματος σε 10.000 νοικοκυριά πριν τα Χριστούγεννα

Επανασύνδεση ρεύματος σε 10.000 νοικοκυριά πριν τα Χριστούγεννα

Επιμένει η κυβέρνηση στο σχέδιό της να επανασυνδεθούν με το δίκτυο της ΔΕΗ τα νοικοκυριά των ευπαθών ομάδων που δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Γιάννη Μανιάτη, τα νοικοκυριά που παραμένουν χωρίς ρεύμα επί μακρό χρονικό διάστημα εκτιμώνται σε περίπου 10.000 – 15.000, ενώ οι πληροφορίες για τους καταναλωτές που έχουν υποστεί διακοπή ρεύματος και έχουν προχωρήσει κάποια στιγμή σε διακανονισμό και επανασύνδεση κάνουν λόγο για πολλές δεκάδες χιλιάδες.

Παρά τις ενστάσεις που εξέφρασαν δήμαρχοι μεγάλων πόλεων για τα μέτρα ηλεκτροδότησης των ευπαθών ομάδων, ο κ. Μανιάτης επανέλαβε χθες ότι η επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος σε 10.000 πολίτες πριν από τα Χριστούγεννα δεν είναι κάτι ακατόρθωτο. Από την πλευρά τους, οι δήμαρχοι υποστηρίζουν ότι πρακτικά είναι αδύνατη η καταγραφή των πολιτών που ζουν με κομμένο ρεύμα πριν από τις γιορτές, ο υπουργός Περιβάλλοντος ωστόσο επέμεινε πως η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί εντός δέκα ημερών, αρκεί να λειτουργήσουν σωστά οι επιτροπές σε επίπεδο δήμου.

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.