Ελληνο-γερμανική επιχειρηματική συνάντηση για τα φωτοβολταϊκά

 
24 Fot netzs 330x220 Ελληνο γερμανική επιχειρηματική συνάντηση για τα φωτοβολταϊκά

Ελληνο-γερμανική επιχειρηματική συνάντηση για τα φωτοβολταϊκά

H αγορά φωτοβολταϊκών θα βρίσκεται στο επίκεντρο της 11η επιχειρηματικής συνάντησης και της ενημερωτικής ημερίδας που διοργανώνουν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Τεχνολογίας της Γερμανίας, στις 7-10 Οκτωβρίου 2013, στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, θέματα της συνάντησης θα αποτελέσουν οι τελευταίες εξελίξεις στην αγορά φωτοβολταϊκών και η εφαρμογή των σχετικών τεχνολογιών σε πάρκα και στέγες, η περιγραφή των εν λόγω αγορών σε Ελλάδα και Γερμανία και η επιδίωξη επιχειρηματικών συνεργειών μεταξύ ελληνικών και γερμανικών εταιριών.

Εκπρόσωποι γερμανικών φορέων θα παρουσιάσουν τη γερμανική αγορά φωτοβολταϊκών, ενώ έλληνες εισηγητές θα περιγράψουν την εξέλιξη των φωτοβολταϊκών στην ελληνική αγορά και τα επίκαιρα δεδομένα. Επίσης, επιλεγμένες γερμανικές εταιρείες θα αναλύσουν τις τεχνολογίες τους σε ελληνικές εταιρείες και πολλαπλασιαστές του κλάδου, κατά τη διάρκεια ημερίδας, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο N.J.V. ATHENS PLAZA.

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.