ΑΒΒ: πρόσκληση σε πανεπιστήμια σε όλον τον κόσμο για επιχορήγηση ερευνητικών προγραμμάτων

 
68 abb stegi news 330x248 ΑΒΒ: πρόσκληση σε πανεπιστήμια σε όλον τον κόσμο για επιχορήγηση ερευνητικών προγραμμάτων

ABB:Χρηματοδοτώντας το μέλλον της ενέργειας και του αυτοματισμού

Η ΑΒΒ, ηγετική δύναμη στις τεχνολογίες ενέργειας και αυτοματισμού, απευθύνει πρόσκληση για προτάσεις από ακαδημαϊκά και ερευνητικά ινστιτούτα σε όλον τον κόσμο προκειμένου να υποστηρίξει υποσχόμενους μεταπτυχιακούς φοιτητές σε προγράμματα που συνδυάζουν ακαδημαϊκή έρευνα με βιομηχανικές εφαρμογές στους τομείς ενέργειας και αυτοματισμού.

Η ΑΒΒ ήδη συνεργάζεται με έναν αριθμό ακαδημαϊκών ερευνητικών ομάδων παγκοσμίως. Το πρόγραμμα επιχορήγησης ερευνών της ΑΒΒ (ABB Research Grant Program) έχει στόχο να διευρύνει και να συμπληρώσει τον κύκλο των πανεπιστημιακών μας εταίρων.

Μέσω αυτού του προγράμματος συνεργασίας με τα πανεπιστήμια, η ΑΒΒ ενισχύει τη δέσμευσή της ότι είναι «ανοιχτή» στις καινοτομίες. Τοποθετώντας δίπλα στους ειδικούς που στελεχώνουν τα ερευνητικά κέντρα της τους καλύτερους μεταπτυχιακούς φοιτητές και καθηγητές παγκοσμίως, η ΑΒΒ σχεδιάζει να υποστηρίξει ένα πραγματικό περιβάλλον στενής συνεργασίας και καινοτομίας.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει από τις 2 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2013. Η χρηματοδότηση θα εγκρίνεται για ένα χρόνο κάθε φορά, ο σχεδιασμός του προγράμματος όμως προβλέπει τα προγράμματα να χρηματοδοτούνται για πολλαπλά έτη. Οι επιδοτήσεις θα κυμαίνονται από $50.000 έως $80.000 ετησίως και ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας θα πρέπει να κατέχει θέση καθηγητή σε πανεπιστήμιο ή ερευνητικό ινστιτούτο.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα ειδοποιηθούν μετά την 31η Οκτωβρίου 2013, ενώ η χρηματοδότηση θα ξεκινήσει από την 1η Ιανουαρίου 2014. Οι ημερομηνίες ενδέχεται να τροποποιηθούν από την ΑΒΒ.

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.