Nέα υπηρεσία του Οργανισμού Invest in Greece: Διαμεσολαβητής του Επενδυτή

 
6 euro fot sunblog 330x248 Nέα υπηρεσία του Οργανισμού Invest in Greece: Διαμεσολαβητής του Επενδυτή

Επενδύσεις στην Ελλάδα με τον Διαμεσολαβητή του επενδυτή

O «Διαμεσολαβητής του Επενδυτή» αποτελεί μία νέα υπηρεσία του Οργανισμού Invest in Greece (Επενδύστε στην Ελλάδα ΑE) για την προώθηση νέων επενδύσεων στη χώρα μας.

Στόχος της νέας υπηρεσίας του Invest in Greece είναι η διευκόλυνση και επιτάχυνση όλων των επενδυτικών σχεδίων άνω των 2.000.000 ευρώ, αναφορικά με συγκεκριμένα εμπόδια που ανακύπτουν κατά τη διαδικασία αδειοδότησής τους και επηρεάζουν την πορεία υλοποίησής τους.

Η υπηρεσία του «Διαμεσολαβητή του Επενδυτή» εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των ενεργειών της κυβέρνησης για ενίσχυση των επενδυτικών κινήτρων στην Ελλάδα και θεσμοθετείται με τον νέο νόμο «Διαμόρφωση Φιλικού Αναπτυξιακού Περιβάλλοντος για τις Στρατηγικές & Ιδιωτικές Επενδύσεις» του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Σε σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να προχωρήσει αύριο, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Νότης Μηταράκης και ο διευθύνων σύμβουλος του Invest in Greece, Στέφανος Ησαΐας.

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.