Στην SMA το 1ο βραβείο διαχείρισης πνευματικής ιδιοκτησίας 2013

 
sma2012 Στην SMA το 1ο βραβείο διαχείρισης πνευματικής ιδιοκτησίας 2013

Στην SMA το 1ο βραβείο διαχείρισης πνευματικής ιδιοκτησίας 2013

Το Fraunhofer Institute of Labor Economics and Organization (IAO) απέδωσε στην SMA Solar Technology AG το 1ο βραβείο IP Management στην τελετή βράβευση εταιρειών για την επιτυχημένη διαχείριση πνευματικής ιδιοκτησίας. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο του συνεδρίου ειδικών ευρεσιτεχνίας, «Ευρεσιτεχνίες 2013» στο Μόναχο.

«Η ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών που συμβάλλουν στην αποκεντρωμένη παροχή ενεργείας έχει αποτελέσει τον πυρήνα της εταιρικής μας στρατηγικής από την ίδρυση της SMA. Με περισσότερες από 400 πατέντες, η SMA είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στον τομέα τεχνολογίας συστημάτων στον κλάδο των φωτοβολταϊκών. Η ικανότητα μας  να προστατεύουμε την πνευματική μας ιδιοκτησία σε διεθνές περιβάλλον είναι σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας μας. Η απόκτηση του 1ου βραβείου Διαχείρισης Πνευματικής Ιδιοκτησίας, είναι η απόδειξη ότι κάνουμε εξαιρετική δουλεία σε αυτό τον τομέα», εξηγεί ο εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβούλιου της  SMA, Pierre-Pascal Urbon.

Το Fraunhofer Institute of Labor Economics and Organization διοργάνωσε τα βραβεία Διαχείρισης Πνευματικής Ιδιοκτησίας για έκτη φορά. Στον φετινό διαγωνισμό, η SMA υπερίσχυσε έναντι 27 άλλων συμμετεχόντων. Η κριτική επιτροπή ανέλυσε και αξιολόγησε τη δραστηριότητα, την ποιότητα και την οργάνωση της διαχείρισης της πνευματικής ιδιοκτησίας των συμμετεχόντων. Επιπλέον, η κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από το επαγγελματικό σύστημα διαχείρισης πνευματικής ιδιοκτησίας που έχει υλοποιήσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η SMA.

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.