Το “Bloomberg : New Energy Finance” κατατάσσει την Conergy ως “Tier 1” κατασκευαστή Φωτοβλταϊκών γεννητριών

 
45 conergy news 330x260 Το “Bloomberg : New Energy Finance” κατατάσσει την Conergy ως “Tier 1” κατασκευαστή Φωτοβλταϊκών γεννητριών

Η Conergy στην πρώτη θέση των Ευρωπαϊκών εταιρειών με Φωτοβολταϊκές γεννήτριες

Στην τελευταία του έρευνα, το Bloomberg New Energy Finance (BNEF) κατέταξε την Conergy ως «Tier 1» κατασκευάστρια εταιρεία κρυσταλλικών Φωτοβολταϊκών γεννητριών. Η χρηματοδότηση από τις τράπεζες του συγκεκριμένου εξοπλισμού (bankability) είναι το βασικό κριτήριο για τη διαμόρφωση της τελικής κατάταξης: «Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι τράπεζες αποτελούν τον αυστηρότερο κριτή όσον αφορά στον έλεγχο των εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες EPC σε σχέση με την ποιότητα του εξοπλισμού και της μελέτης του έργου, την προμήθεια και την κατασκευή. Με τον όρο “bankable”, εννοούμε κατασκευάστριες εταιρείες των οποίων οι Φωτοβολταϊκές γεννήτριες χρηματοδοτούνται από τράπεζες πολύ πιο εύκολα και χωρίς άλλες εγγυήσεις από τον δανειζόμενο (non-recourse financing).  Οι Φωτοβολταϊκές γεννήτριες αυτής της κατηγορίας παράλληλα διακρίνονται από υψηλά πρότυπα ποιότητας».

Η Conergy στην πρώτη θέση των Ευρωπαϊκών εταιρειών με Φωτοβολταϊκές γεννήτριες οι οποίες χρησιμοποιούνται πιο συχνά σε Φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με την κατάταξη από το Bloomberg New Energy Finance: η Conergy εμφανίζεται στην 1η θέση στην κατάταξη εταιρειών των οποίων οι Φωτοβολταϊκές γεννήτριες χρησιμοποιούνται συχνότερα σε  έργα με τραπεζική χρηματοδότηση, μπροστά από όλες τις άλλες Γερμανικές αλλά και Ευρωπαϊκές εταιρείες.

«Το σύνολο των προϊόντων της Conergy ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, τα οποία ελέγχονται συνεχώς και διασφαλίζονται από ομάδα περίπου 30 μηχανικών της εταιρείας μας, οι οποίοι εκτελούν τους πλέον σύγχρονους ελέγχους πιστοποίησης – τόσο στις δικές μας εγκαταστάσεις κατασκευής όσο και στις εγκαταστάσεις των προμηθευτών μας», δήλωσε ο Alexander Gorski, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Conergy. «Επιπλέον, έχουμε αποδείξει την τεχνογνωσία μας στην παροχή υπηρεσιών: η TÜV Rheinland πρόσφατα πιστοποίησε τα εξαιρετικά υψηλά πρότυπα της Conergy στους τομείς του προγραμματισμού, του σχεδιασμού, της μελέτης, της κατασκευής και της θέσης σε λειτουργία του έργου».

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.