Συμμετοχή ΣΠΕΦ στο Συνέδριο του ΣΕΗΕ για την ανάπτυξη

 
63 spef loumakis 22x290 Συμμετοχή ΣΠΕΦ στο Συνέδριο του ΣΕΗΕ για την ανάπτυξη

Σ. Λουμάκης: Πρόεδρος του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά

Ο ΣΠΕΦ θα συμμετάσχει δια του προέδρου του κ. Στέλιου Λουμάκη στο ειδικό workshop για την «Επόμενη μέρα των ΑΠΕ» που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εργασιών του διήμερου χρηματοδοτικού φόρουμ με θέμα «Η χρηματοδότηση των ενεργειακών επενδύσεων στην Ευρώπη και στην Ελλάδα». Το φόρουμ, συνδιοργανώνει στις 24-25 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ηλεκτρισμού Ελλάδος (ΣΕΗΕ), με την EURELECTRIC (Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ηλεκτρισμού),την επενδυτική έκδοση Α-ΕΝΕRGY Investments και τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Στην εκδήλωση συμπράτουν επίσης ενεργά, ο Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ), ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Εταιρειών Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΕΣΑΗ), ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτροπαραγωγών από ΑΠΕ (ΕΣΗΑΠΕ), η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ) και ο Σύνδεσμος Εταιρειών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ)

Στόχοι της εκδήλωσης είναι: Πρώτον η κατάθεση από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας και τους χρηματοδοτικούς φορείς, εναλλακτικών κυρίως μεθόδων χρηματοδότησης και πρακτικών μέσων για την άμεση κινητοποίηση πόρων και την ενίσχυση του επενδυτικού κλίματος. Δεύτερον, η υποβολή σχετικών προτάσεων από πλευράς επενδυτών.

Περισσότερες πληροφορίες στο link:www.spef.gr

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.