Η Conergy χορηγός στο συνέδριο TIREC 2012 –Solar Turkey στην Τουρκία

 
conergy turkey Η Conergy χορηγός στο συνέδριο TIREC 2012 –Solar Turkey στην Τουρκία

Η Conergy χορηγός στο συνέδριο TIREC 2012 –Solar Turkey στην Τουρκία

Η βιώσιμη ανάπτυξη μέσω τεχνολογιών ΑΠΕ ήταν το κύριο θέμα της ατζέντας του 4ου συνεδρίου ηλιακής ενέργειας “Solar Turkey 2012 – Project Development & Manufacturing Opportunities in Turkey’s Solar Power Market” που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 16 & 17 Οκτωβρίου 2012. Το συνέδριο, στο οποίο η Conergy ήταν αργυρός χορηγός και εκθέτης, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον διεθνών επενδυτών, εκπροσώπων της τουρκικής κυβέρνησης αλλά και της τουρκικής βιομηχανίας ΑΠΕ, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ιδέες και προτάσεις για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δίνει στους υποψήφιους επενδυτές η αγορά της Τουρκίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Η Conergy συμμετείχε στο συνέδριο θέλοντας να διερευνήσει περαιτέρω τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Τουρκία. Ως μια από τις πρωτοπόρους εταιρίες διεθνώς στο τομέα της ηλιακής ενέργειας και έχοντας στα 14 χρόνια λειτουργίας της παράξει και διαθέσει πάνω από 2 GW ηλιακής ενέργειας, με εκτεταμένο διεθνές δίκτυο πωλήσεων, με προσωπικό που δραστηριοποιείται σε 40 χώρες σε 5 ηπείρους, και με περισσότερο από τα τρία τέταρτα των πωλήσεων της εταιρείας να προέρχεται από τις διεθνείς αγορές ηλιακής ενέργειας, παρακολουθεί διαρκώς τις νέες τάσεις της αγοράς και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Tο συνέδριο που διοργανώθηκε από την “Green Power Conferences” περιλάμβανε τρεις θεματικές ενότητες (Ηλιακή ενέργεια, Αιολική ενέργεια, Γεωθερμία) όπου εκπρόσωποι τοπικών και διεθνών εταιρειών μίλησαν για τις ευκαιρίες στην εγχώρια αγορά, τα προβλήματα αλλά και τις προτεινόμενες λύσεις για μια βιώσιμη ανάπτυξη.

Ο Πρόεδρος της Conergy Ελλάδος Δρ. Στέφανος Μελισσόπουλος ήταν ομιλητής στη θεματική ενότητα για την ηλιακή ενέργεια για θέματα σχετικά με την ανάπτυξη έργων μεγάλης κλίμακας, τα στάδια και τη διαχείριση των κινδύνων. Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ο κ. Μελισσόπουλος δήλωσε τα εξής: «Η Τουρκία αποτελεί μια ανερχόμενη αγορά και οι προοπτικές ανάπτυξης διαφαίνονται λαμπρές και πολλά υποσχόμενες. Παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις και τις μελλοντικές προοπτικές προκειμένου να διερευνήσουμε τις επιχειρηματικές μας ευκαιρίες και να συνάψουμε τις απαραίτητες συνεργασίες. Οι συνθήκες είναι σίγουρα ευνοϊκές και εμείς είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε με τη πολυετή εμπειρία μας, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες μας τους συνεργάτες μας, στην αναδυόμενη αυτή αγορά ηλιακής ενέργειας. Αυτή η προσπάθεια κινείται στη σωστή κατεύθυνση και πιστεύω ότι θα αποφέρει τα μέγιστα οφέλη για όλους. Με την παρουσία μας εδώ καταφέραμε να σχηματίσουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την τουρκική αγορά ηλιακής ενέργειας μέσα από συναντήσεις με εκπροσώπους της τουρκικής κυβέρνησης και της αγοράς».

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.