4 νέα φωτοβολταϊκά πάρκα με trackers της ΤΕΧΝΟΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ

 
94 texnometalliki 330x248 4 νέα φωτοβολταϊκά πάρκα με trackers της ΤΕΧΝΟΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ

Δυαξονικός ιχνηλάτης (tracker) 2-Axis της ΤΕΧΝΟΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ

Τέσσερα νέα πάρκα από την ΤΕΧΝΟΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΕΠΕ ολοκληρώθηκαν τον Άυγουστο με τους πετυχημένους δυαξονικούς ιχνηλάτες 2-Axis GTR συνολικής ισχύος 400kW. Πιο συγκεκριμένα στο Ζευγολατιό Κορινθίας εγκαταστάθηκαν από την εταιρία 16 ιχνηλάτες χαμηλής έκδοσης για δύο πάρκα των 100kW, στην Σκάλα Λακωνίας 8 ιχνηλάτες ψηλής έκδοσης για πάρκο 100kW και στην Άμφισσα Φωκίδας 8 ιχνηλάτες ψηλής έκδοσης για πάρκο 100kW.

Η Τεχνομεταλλική ΕΠΕ δραστηριοποιείται στον χώρο τον μεταλλικών κατασκευών και έργων οδοποιϊας απο το 1971. Με αφορμή την ανάπτυξη των ΑΠΕ, η εταιρία έχει επενδύσει και εισχωρήσει δυναμικά στην κατασκευή κινητών βάσεων στήριξης φωτοβολταϊκών. Καθοριστικός παράγοντας της πετυχημένης πορείας της είναι ο πλούσιος εξοπλισμός μηχανημάτων, που της επιτρέπει να πραγματοποιεί εξ ολοκλήρου τις κατασκευές στις εγκαταστάσεις της.

Η εταιρία ανέπτυξε ένα προϊόν με σκοπό την μεγάλη αντοχή σε ανέμους, την αξιοπιστία,  την απλότητα λειτουργίας και δυνατότητα εύκολης συντήρησης ακόμη και απο τον ιδιoκτήτη.

Εκτός απο την κατασκευή και την διάθεση των προϊόντων της, η ΤΕΧΝΟΜΕΤΑΛΛΙΚΗ έχει οργανώσει εξειδικευμένο συνεργείο για την εγκατάσταση των ιχνηλατών της.

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.