Νέες αντιδημοκρατικές απειλές Φωτόπουλου εν μέσω κρίσης και ζέστης

 
4 dei diktio 330x250 Νέες αντιδημοκρατικές απειλές Φωτόπουλου εν μέσω κρίσης και ζέστης

Νέες αντιδημοκρατικές απειλές Φωτόπουλου εν μέσω κρίσης και ζέστης

Για άλλη μια φορά ο συνδικαλιστής δημόσιος υπάλληλος κύριος Φωτόπουλος απειλεί μια ολόκληρη χώρα και ταλαιπωρεί τους πολίτες της. Είναι η συμπεριφορά αυτού του κυρίου νόμιμη;  Ως δημόσιος υπάλληλος, είναι πάνω απ΄όλα υπάλληλος του λαού.  Δουλειά του λοιπόν είναι να υπηρετεί τον λαό και την χώρα, και όχι να εκβιάζει και να προκαλεί ζημιές εκατομμυρίων στον εργοδότη του, το ελληνικό κράτος. Η μήπως δεν ανήκει η ΔΕΗ στο ελληνικό κράτος αλλά στον Φωτόπουλο;

Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπρωσώπου κ. Κεδίκογλου για απειλές του κυρίου Φωτόπουλου εν μέσω καύσωνα ήταν ξεκάθαρες. Είδη με τις πρώτες σημερινές διακοπές ρεύματος και την μειωμένη τάση δικτύου, έχουν αναφερθεί πολλές ζημιές σε φωτοβολταϊκά και σε δίκτυα ποτίσματος σε αγροτικές περιοχές, ζημιές που καλείται να πληρώσει ο απλός πολίτης, γιατι κάποιοι βασιζόμενοι στα παλιά κατεστημένα πελατειακών σχέσεων, συνεχίζουν να καταχράζονται την θέση τους και να καταπατούν τη δημοκρατία, γιατί αγνοούν ότι δημοκρατία σημαίνει όχι μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.

Οι εποχές αυτές τελείωσαν, και καλά θα είναι ο κάθε κατεργάρης των παλαιών κατεστημένων και πρακτικών να πάει στον πάγκο του ή στο σπίτι του.

Ιωάννης Γαλάνης

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.