Σεμινάρια από την SMA Solar Academy

 
9 sma %CF%83%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF news 330x220 Σεμινάρια από την SMA Solar Academy

Τα σεμινάρια του SMA Solar Academy

Τα σεμινάρια του SMA Solar Academy συνεχίζουν να «ταξιδεύουν» και επισκέπτονται τώρα την Πελοπόννησο.Η SMA Hellas, με στόχο τη μεταφορά τεχνογνωσίας για τη φωτοβολταϊκή τεχνολογία αλλά και την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών, ανακοινώνει τη διεξαγωγή σεμιναρίων Sunny Family Basic το Μάιο σε 2 μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου: Πάτρα και Τρίπολη!

Πιο συγκεκριμένα, τα σεμινάρια της Πελοποννήσου θα διεξαχθούν:
Πάτρα
: 17 Μαΐου, Porto Rio Hotel
Τρίπολη
: 25 Μαΐου, Mainalon Hotel

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα διαθέσιμα σεμινάρια, θα πρέπει να εγγραφούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.sma-hellas.com/el/sma-solar-academy/diathesima-seminaria.html .

Το «Sunny Family Basic» αφορά στην εισαγωγή στη φωτοβολταϊκή τεχνολογία και αναπτύχθηκε ώστε να ανταποκρίνεται συγκεκριμένα στις ανάγκες ηλεκτρολόγων, στελεχών πωλήσεων του τομέα φωτοβολταϊκών, μηχανικών και αρχιτεκτόνων. Σε αυτό το σεμινάριο πραγματοποιείται θεωρητική παρουσίαση των μετατροπέων στοιχειοσειράς, των προϊόντων τηλεμετρίας, καθώς και του λογισμικού διαστασιολόγησης Sunny Design της SMA.

Στις εγκαταστάσεις της SMA Hellas στην Αθήνα πραγματοποιείται μηνιαίος κύκλος σεμιναρίων. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σεμιναρίων αποτελεί την εξέλιξη της ήδη επιτυχημένης υπηρεσίας εκπαίδευσης που αναβαθμίζεται διαρκώς από την ίδρυση της SMA Hellas το 2007. Απαντώντας στις ιδιαίτερες ανάγκες των συνεργατών της που διαφέρουν ανάλογα με το αντικείμενο της εργασίας και το επίπεδο των γνώσεών τους, η SMA Hellas προσφέρει τρία σεμινάρια που καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ιδιαιτερότητες κάθε αντικειμένου εργασίας, αλλά και κάθε γνωστικού επιπέδου: το «Sunny Family Basic», το «Advanced Inverter» και το «Advanced Communication & Monitoring Systems».

Περισσότερες πληροφορίες στο link: www.sma-hellas.com

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.