Νέο βιβλίο με τίτλο «Γεωθερμία και Κλιματισμός»

 
115 Geothermia book 330x300 Νέο βιβλίο με τίτλο «Γεωθερμία και Κλιματισμός»

Νέο βιβλίο με τίτλο «Γεωθερμία και Κλιματισμός»

Ένα νέο βιβλίο προστίθεται στην Ελληνική βιβλιογραφία με  τίτλο “ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, θεωρία και πρακτικοί κανόνες”. Αποτελεί μια πρώτη προσπάθεια του μελετητή Νικόλαου Ψαρρά να παρουσιάσει τις βασικές αρχές της αβαθούς γεωθερμίας.

Το σύγγραμμα αυτό αποτελεί ένα πλήρες εγχειρίδιο για τα γεωθερμικά συστήματα κλιματισμού και απευθύνεται σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αποκτήσει τις βασικές γνώσεις περί αβαθούς [ή επιφανειακής] γεωθερμίας. Στόχος του συγγράμματος είναι η κατανόηση των βασικών αρχών λειτουργίας των γεωθερμικών συστημάτων κλιματισμού,  αλλά και η ανάλυση των διαφόρων ειδών και χρήσεων των συστημάτων αυτών.

Η γεωθερμία μπορεί να προσφέρει λύση σε κάθε είδους κτίριο ανεξάρτητα από το μέγεθος του, σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια. Η ενεργειακή και χρηματική εξοικονόμηση που προκύπτει από τη χρήση των γεωθερμικών συστημάτων κλιματισμού είναι υψηλή, καταργώ­ντας τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης – ψύξης, ενώ παράλληλα η τεχνολογία που χρησι­μοποιείται είναι φιλική προς το περιβάλλον και θεωρείται ανανεώσιμη πηγή ενέργειας.

Το βιβλίο αυτό διατίθεται από τα κεντρικά βιβλιοπωλεία (Παπασωτηρίου, Ελευθερουδάκης) με ISBN: 978-960-9724-00-5. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κυρία Ευαγγέλου Μαρία στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210-8003784 ή στο e-mail: mevangelou@aidengineering.gr

 
This entry was posted in Egiklopedia and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.