H SMA τιμήθηκε ώς ένας από τους καλύτερους εργοδότες της Γερμανίας και πάλι

 
102 SMA Solar Academy 330x248 H SMA τιμήθηκε ώς ένας από τους καλύτερους εργοδότες της Γερμανίας και πάλι

SMA, ο ηγέτης στην αγορά μετατροπέων

Το 2013 η SMA Solar Technology AG (Niestetal, Γερμανία), η κατασκευάστρια φωτοβολταϊκών μετατροπέων με ηγετική παρουσία στην παγκόσμια αγορά, τιμήθηκε και πάλι από το ινστιτούτο ”Great Place to Work Institute” μετά τον πανεθνικό διαγωνισμό “Deutschlands beste Arbeitgeber = ο καλύτερος Εργοδότης Γερμανίας”.
Στην κατηγορία των μεγάλων εταιρειών με περισσότερους από 5.000 υπαλλήλους η SMA τερμάτισε τέταρτη. Κατά τα προηγούμενα έτη, το 2011 και το 2012 η εταιρεία κατέλαβε την πρώτη θέση.
«Το βραβείο αυτό υπογραμμίζει ότι για την SMA ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αξίες όπως η αξιοπιστία, ο σεβασμός, η δικαιοσύνη και η ομάδα έχουν υψηλή προτεραιότητα. Είμαστε πολύ περήφανοι για το βραβείο», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SMA Pierre-Pascal Urbon.

Το γερμανικό Great Place to Work Institute καθορίζει κάθε χρόνο τους καλύτερους εργοδότες στη Γερμανία. Εκτός από την αξιολόγηση του προσωπικού που εργάζεται στην εταιρεία, πραγματοποιείται μια ανώνυμη έρευνα με ερωτηματολόγιο για τους εργαζομένους, με θέματα την συνεργασία, την ηγεσία, τις ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, τις αποδοχές και την ικανοποίηση στο χώρο εργασίας. Η εκτίμηση του Great Place to Work Institute, προκύπτει κατά τα δύο τρίτα από τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των απαντήσεων των εργαζομένων.
“Το βραβείο αποδεικνύει την αξιόπιστη διαχείριση της εταιρείας, που λειτουργεί δίκαια και με σεβασμό προς τους εργαζόμενους, μια ισχυρή ταύτιση των εργαζομένων με την εργασία και την εταιρεία στο σύνολό της και ένα ισχυρό ομαδικό πνεύμα” τόνισε ο διευθυντής του Ινστιτούτου Frank Hauser, κατά την τελετή απονομής των βραβείων στις 24.04.2013 στο Βερολίνο.

Στον διαγωνισμό πήραν μέρος πάνω από 500 εταιρείες ενώ ερωτήθηκαν ανώνυμα 100.000 τυχαία επιλεγμένα εργαζόμενοι, από την SMA 2.300 άτομα.

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.