H Phono Solar εγκαινιάζει νέες λύσεις αποθήκευσης της ηλιακής ενέργειας

 
phonosolar H Phono Solar εγκαινιάζει νέες λύσεις αποθήκευσης της ηλιακής ενέργειας

Φορητά συστήματα παραγωγής και αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας

H Phono Solar Inc (Willich, Γερμανία) θα παρουσιάσει από τις 21 μέχρι τις 24.03.2013 στην έκθεση New Energy 2013(Husum, Γερμανία) τις νέες καινοτόμες φορητές λύσεις αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας, Flexcube και Smartcube. Οι ολοκληρωμένες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας πρόκειται να βγούν στην μαζική παραγωγή  μέσα στο 2013.

Η Flexcube της Phono Solar μια φορητή συσκευή με 60AH μπαταρία,  είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Σε συνδυασμό με τα φωτοβολταϊκές μονάδες ισχύος 50 Watt, που συνοδεύουν τη λύση προσφέχεται συνεχή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για κάμπινγκ  σε απομακρυσμένες περιοχές όπου δεν υπάρχει διαθέσιμο ηλεκτρικό ρεύμα.

Η Flexcube είναι κινητή λύση και πολύ εύκολη στη χρήση. Με 50 Watt, η συσκευή φορτίζεται πλήρως σε περίπου δέκα ώρες, και σύμφωνα με το Phono Solar παρέχει αρκετή ηλεκτρική ενέργεια για επτά ώρες για ένα φορητό υπολογιστή ή 13 ώρες για μια τηλεόραση LCD.

Η SmartCube είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ενέργειας. Η SmartCube προορίζεται για νοικοκυριά με χωρητικότητα 2-3 kW. Η λύση αποθήκευσης με ενσωματωμένο μετατροπέα, και χωρητικότητα 2-3 kW είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τις απομακρυσμένες εκτός δικτύου εγκαταστάσεις.

Με τα προϊόντα της Phono Solar επιβεβαιώνεται και πάλι η ισχυρή στροφή της αγοράς των φωτοβολταϊκών σε αυτόνομες λύσεις παραγωγής ηλιακής ενέεργειας με συσκευές αποθήκευσης της ενέργειας.

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.