Η KACO και η Neon Energy υπογράφουν συμφωνία για μετατροπείς φωτοβολταϊκών με συνολική ισχύ 50 MW

 
1 kaco %CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF news 330%CF%87220 Η KACO και η Neon Energy υπογράφουν συμφωνία για μετατροπείς  φωτοβολταϊκών με συνολική ισχύ 50 MW

Έργο 50 Mw στην Ελλάδα με Kaco Inverter

Η KACO  και Neon Energy υπογράφουν συμφωνία για μετατροπείς  φωτοβολταϊκών με συνολική ισχύ 50 MW
Η KACO new energy (Neckarsulm, Γερμανία) και η ελληνική Neon Energy υπέγραψαν στην Αθήνα μια συμφωνία πλαίσιο για την παράδοση KACO Powador TL3 μετατροπέων, συνολικής δυναμικότητας 50 μεγαβάτ (MW). Η ελληνική Neon Energy κατασκευάζει φωτοβολταϊκούς σταθμούς για την παραγωγή ηλιακής ενέργειας στην Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία, Βουλγαρία και Κύπρο.

“Έχουμε εξασφαλίσει την προμήθεια των 50 μεγαβάτ μετατροπέων Powador, επειδή είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την ανάπτυξη της ηλιακής ενέργειας στην Ελλάδα και πιστεύουμε στην αξιοπιστία του εξοπλισμού και των υπηρεσιών της KACO,” δήλωσε ο Κυριάκος Δουσσάκης, διευθύνων σύμβουλος της Neon Energy.

Η KACO γερμανική εταιρεία διατηρεί από το 2006 ένα υποκατάστημα στο Ηράκλειο (Κρήτη) και διαθέτει ένα καλά αναπτυγμένο δίκτυο πωλήσεων και service στην Ελλάδα.
“Οι Powador 30.0 TL3 μετατροπείς μας είναι πολύ ευέλικτοι και εξαιρετικά ασφαλή κατά τη λειτουργία. Αυτό τους καθιστά ιδανικούς για τον τύπο των έργων, που έχει η Neon Energy στο χαρτοφυλάκιό της” λέει ο Μάνος Χατζηδάκης, διευθυντής του υποκαταστήματος της KACO στο Ηράκλειο.
Η Neon Energy είναι μιά πολυεθνική εργολαβική με έδρα την Αθήνα, η οποία έχει αναπτύξει από την ίδρυσή της το 2010 περισσότερα από 80 MW φωτοβολταϊκά πάρκα και μερίπου 12 MW σε εμπορικές στέγες. Στον τομέα των ιδιωτικών συστημάτων στέγης, η εταιρεία δραστηριοποιείται με 1,8 MW.

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.