H aleo επεκτείνεται και κατασκευάζει κυψέλες υψηλής απόδοσης «Made in Germany”

 
15 aleo 330x210 H aleo επεκτείνεται και κατασκευάζει κυψέλες υψηλής απόδοσης «Made in Germany”

H aleo επεκτείνεται και κατασκευάζει κυψέλες υψηλής απόδοσης «Made in Germany”

Η aleo solar GmbH κατασκευάζει τη δική της γραμμή παραγωγής Φ/Β κυψελών στη Γερμανία. Για το 2016, είναι προγραμματισμένη η παραγωγή  200 MW πολυκρυσταλλικών και μονοκρυσταλλικών κυψελών στο ένα και μοναδικό εργοστάσιο της aleo στο Prenzlau (Βρανδεμβούργο, Γερμανία). Την κατασκευή και λειτουργία της γραμμής παραγωγής Φωτοβολταϊκών κυψελών έχει αναλάβει η aleo Sunrise GmbH, η οποία ιδρύθηκε ως 100% θυγατρική της aleo solar GmbH. Υπολογίζεται πως θα δημιουργηθούν σχεδόν 100 νέες θέσεις εργασίας.

Η SAS (Sino American Silicon Products Inc.), μητρική εταιρεία της aleo solar GmbH που εδρεύει στην Ταϊβάν Hsinchu, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως παραγωγής δισκίων πυριτίου και υψηλής απόδοσης κυψελών. Ιδρύθηκε το 1981, και έχει ως στόχο να επεκτείνει την παραγωγική της δραστηριότητα στην Ταϊβάν και στη Γερμανία. Η κατασκευή της γραμμής παραγωγής υψηλής απόδοσης κυψελών από την aleo Sunrise GmbH χρηματοδοτείται από τη SAS με 15 εκατομμύρια ευρώ. “Μπορούμε να επωφεληθούμε από την μακροχρόνια δέσμευση του Ομίλου SAS για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας», λέει ο William Chen, Διευθύνων Σύμβουλος της aleo Sunrise GmbH, ο οποίος εξακολουθεί να είναι υπεύθυνος ως CSO για τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τις προμήθειες στην aleo solar.

“Η aleo solar θα καταστεί πιο ευέλικτη μέσα από την παραγωγή κυψελών στη Γερμανία και θα προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας στην αγορά των φωτοβολταικών.», λέει ο Günter Schulze, Διευθύνων Σύμβουλος της aleo solar GmbH. “Με κυψέλες και πάνελ κατασκευασμένα στην Γερμανία ανεξαρτητοποιούμαστε από δασμούς antidumping και από τις αλλαγές στις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Με την ενσωμάτωση ενός επιπλέον σταδίου παραγωγής στην έδρα μας στη Γερμανία, οι μηχανικοί μας θα είναι σε θέση να συνδυάσουν στο μέγιστο βαθμό την τεχνολογία της κυψέλης και του πάνελ. “Λέει ο Günter Schulze. “Έτσι, η aleo συνεχίζει να διασφαλίζει την ποιότητα και την υψηλή απόδοση των Made in Germany πάνελ της.”

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ, ΠΑΝΕΛ, ΠΑΡΚΑ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.