Πρώτη η Sopray στα φωτοβολταϊκά πάνελ

 
panel Πρώτη η Sopray στα φωτοβολταϊκά πάνελ

Πρώτη η Sopray στα φωτοβολταϊκά πάνελ βάσει των μετρήσεων του Photon

Την 1η θέση κατέλαβε η Sopray  με  μονοκρυσταλλικό φωτοβολταϊκό panel SR-190 βάσει των μετρήσεων απόδοσης του Photon Laboratory, που πραγματοποιήθηκαν στη Γερμανία για το χρονικό διάστημα Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2013.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μέτρησης, που δημοσιεύτηκαν το Φεβρουάριο 2014, η Sopray αναδείχτηκε πρώτη σε αναλογία απόδοσης (94%) και σε παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας ανά kW εγκατεστημένης ισχύος!

Η μεγάλη επιτυχία της Sopray αφορά και το πολυκρυσταλλικό πάνελ SR-156P-235, που κατέλαβε την 9η θέση.

Οι μετρήσεις του Photon επιβεβαιώνουν την κορυφαία κατασκευαστική ποιότητα & απόδοση των φωτοβολταϊκών της Sopray, που μπορούν και επιτυγχάνουν υψηλές αποδόσεις ακόμη και σε συνθήκες χαμηλής ηλιοφάνειας.

Η Sopray Ενεργειακή Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Sopray στα Βαλκάνια και έργα της βρίσκονται και σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, στις δημοφιλείς αγορές φωτοβολταϊκών και στις αναδυόμενες αγορές.

Η Sopray Ενεργειακή Α.Ε. επενδύει σταθερά στη δυναμική της ανάπτυξη και πλέον στον όμιλό της περιλαμβάνονται εταιρείες που καλύπτουν όλο το φάσμα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας & των Συστημάτων Εξοικονόμησης Ενέργειας:

  • Cocoon Eνεργειακή (φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες)
  • Cocoon EcoclimaApolloteck (αντλίες θερμότητας, ηλιακοί θερμοσίφωνες, fan coils, VRV, αεροκουρτίνες)
  • The Led Company (φωτισμός LED).
 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ, ΠΑΝΕΛ and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.