Πάνελ High Efficiency από την aleo solar AG

 
aleo Πάνελ High Efficiency από την aleo solar AG

Πάνελ High Efficiency από την aleo solar AG

Η aleo solar AG θα αρχίσει να διαθέτει από τις αρχές του 2013 πάνελ, τα οποία αξιοποιούν ακόμα αποδοτικότερα το ηλιακό φως χάρη στο κρύσταλλο μειωμένων αντανακλάσεων, τη μεμβράνη EVA υψηλής διαφάνειας και τις ειδικές συνδέσεις των κυψελών τους. Τα μονοκρυσταλλικά πάνελ S_19 και S_79 και τα πολυκρυσταλλικά πάνελ S_18 και S_24 της aleo επιτυγχάνουν έτσι υψηλότερες κατηγορίες απόδοσης. Για την ενσωμάτωση στην οροφή, τα πάνελ High Efficiency διατίθενται σε ορισμένες χώρες και με το πλαίσιο Solrif.

Χάρη σε μία λεπτή επίστρωση στην επιφάνεια του κρυστάλλου, το χρησιμοποιούμενο κρύσταλλο μειωμένων αντανακλάσεων επιτρέπει τη διείσδυση ακόμα περισσότερου φωτός στο πάνελ. Η μεμβράνη EVA χαρακτηρίζεται από υψηλότερη φωτοδιαπερατότητα, ιδιαίτερα στο φάσμα της υπεριώδους ακτινοβολίας. Η απόδοση της νέας σειράς πάνελ είναι ακόμα πιο υψηλή χάρη στις ειδικές συνδέσεις των κυψελών: Το «Light Harvesting String» (LHS) κατευθύνει με την αρθρωτή επιφάνειά του περισσότερο φως στις φωτοβολταϊκές κυψέλες. «Με αυτόν τον συνδυασμό των εξαρτημάτων του πάνελ καταφέραμε να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο το βαθμό απόδοσης», αναφέρει ο κ. Jens Sabotke, διευθυντής τεχνολογίας και ανάπτυξης της aleo solar AG. «Με τη σειρά High Efficiency διαθέτουμε φωτοβολταϊκά πάνελ υψηλής απόδοσης έως 265 Watt made in Germany».

Στη σειρά High Efficiency περιλαμβάνονται το aleo S_19 σε κατηγορίες απόδοσης έως 265 Watt, το μαύρο S_79 έως 260 Watt, το S_18 έως 255 Watt και το S_24 έως 205 Watt. Το Ινστιτούτο Φωτοβολταϊκών του Βερολίνου επιβεβαίωσε μέσω δοκιμών την υψηλή απόδοση των νέων πάνελ. Η πιστοποίηση IEC θα ολοκληρωθεί μέσα στο τρέχον έτος, ενώ στις αρχές του 2013 θα ακολουθήσουν οι πιστοποιήσεις UL και MCS.

 
This entry was posted in ΠΑΝΕΛ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.