H Yingli με ζημίες, μείωση των εσόδων κατά 47% αλλά και μείωση του κόστους παραγωγής στα 0,38 ευρώ προ Watt

 

 

yingli H Yingli με ζημίες, μείωση των εσόδων κατά 47% αλλά και μείωση του κόστους παραγωγής στα 0,38 ευρώ προ Watt

Όπως όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές φωτοβολταϊκών η Yingli επικεντρώνεται στη μείωση του κόστους

Η Yingli Green Energy Holding Company Limited. (Baoding, Κίνα) ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2012: Η κατασκευάστρια  φωτοβολταϊκών ανέφερε μείωση των εσόδων κατά 47% σε ετήσια βάση στα 356 εκατομμύρια δολάρια (275 εκατ. ευρώ), με λειτουργικό περιθώριο του μείον 42%, και καθαρή ζημία 153 εκατομμύρια δολάρια (118 εκατ. ευρώ).

Ενώ η Yingli αύξησε τις πωλήσεις φωτοβολταϊκών μονάδων στην Κίνα, ωστόσο, οι συνολικές πωλήσεις στο τρίτο τρίμηνο μειώθηκαν κατά 17%. Ο λόγος για τη μείωση των πωλήσεων ήταν η ασθενέστερη ζήτηση στη Γερμανία, σύμφωνα με την εταιρεία.

Όπως όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές φωτοβολταϊκών η Yingli επικεντρώνεται στη μείωση του κόστους. Η εταιρεία θέλει να επιτύχει πριν από το τέλος του 2012  κόστος παραγωγής, στα  0.5 δολάρια (0,38 Ευρώ) ανά watt.

Η εταιρεία διατηρεί τις προβλέψεις της για το σύνολο του έτους 2012 με όγκο πωλήσεων ται 2,1 – 2,2 γιγαβάτ (GW). Αυτό αντιπροσωπεύει μια αύξηση της τάξης του μεταξύ 31 και 37% σε σύγκριση με το 2011.

 
This entry was posted in ΠΑΝΕΛ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.