H Q-Cells προμηθεύει φωτοβολταϊκά πλαίσια ισχύος 7 MW στο ΙΚΕΑ στην Ιταλία

 
7 κτίριο q cells 330χ250 H Q Cells προμηθεύει φωτοβολταϊκά πλαίσια ισχύος 7 MW στο ΙΚΕΑ στην Ιταλία

To ΙΚΕΑ δείχνει την εμπιστοσύνη του στην Q-Cells

Η Q-Cells AG (Bitterfeld-Wolfen, Γερμανία) ανέλαβε το έργο για την προμήθεια ηλιακών πάνελ  7 μεγαβάτ (MW) για το ΙΚΕΑ στην Ιταλία. Τα πάνελ CIGS λεπτού υμενίου της Q-Cells θα εγκατασταθούν τους προσεχείς μήνες στην οροφή της κύριας αποθήκης του ΙΚΕΑ στη βόρεια ιταλική πόλη της Piacenza, δήλωσε η Q-Cells σε δελτίο Τύπου. Το φωτοβολταϊκό έργο υλοποιείται με την συνεργασία δύο εταιρειών: της F.lli Zaffaroni und της  GreenPowerTech.
 «Είμαστε πολύ περήφανοι για το παρόν έργο. Δεν πρόκειται μόνο για μια ισχυρή παρουσία μας στην ιταλική αγορά, αλλά και για επιβεβαίωση της ποιότητας και της μεγάλης διάρκειας ζωής των προϊόντων μας, εφόσον κορυφαίες μάρκες, όπως η ΙΚΕΑ δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στην  Q-Cells», δήλωσε ο Ciro Ahumada, διευθυντής πωλήσεων για την Q-Cells στην Ευρώπη.
Τα πάνελ Q_SMART γερμανικής τεχνολογίας είναι ιδανικά για εμπορικά καταστήματα και ιδιωτικά κτίρια,  πετυχαίνουν ισχυρή απόδοση έως 14,7%, ποσοστό  που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ για πλαίσια λεπτού υμενίου σε σειριακή παραγωγή, ειδικά για θερμά κλίματα όπως της Ιταλίας.

Η Q-Cells εργάζεται σκληρά για να επεκτείνει την παρουσία της σε διάφορους τομείς στην ιταλική αγορά ως συνεργάτης για τους πελάτες και προμηθευτές, με προϊόντα υψηλής ποιότητας φωτοβολταϊκών συστημάτων και λύσεων.

Η Q-Cells αγωνίζεται εδώ και μήνες να αποφύγει την πτώχευση.

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ, ΠΑΝΕΛ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.