Suntech, η πρώτη κινέζικη κατασκευάστρια φωτοβολταϊκών με το σήμα ποιότητας ” TOP BRAND PV”

 
40 πανελ Fot 330χ234 Suntech, η πρώτη κινέζικη κατασκευάστρια φωτοβολταϊκών με το σήμα ποιότητας  TOP BRAND PV

H κινέζικη Suntech κέρδισε για πρώτη φορά τον τίτλο " TOP BRAND PV (TOP Μάρκα φωτοβολταϊκών)"

Η Suntech Power Holdings Co, Ltd. (Wuxi, Κίνα), κέρδισε για πρώτη φορά από την εταιρεία έρευνας αγοράς EuPD Research (Βόννη, Γερμανία ) τον τίτλο ” TOP BRAND PV (TOP Μάρκα φωτοβολταϊκών)”. Η σφραγίδα τoυ τίτλου επιβεβαιώνει την εξαιρετική διαχείριση και ποιότητα του Ομίλου, αφού βασίζεται σε ανεξάρτητη έρευνα.
Στις κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας, η Suntech συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο γνωστών και περιζήτητων κατασκευαστών φωτοβολταϊκών στοιχείων . Ειδικά σε σύγκριση με άλλους κινέζους κατασκευαστές η Suntech καταλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο των πωλήσεων.
Από το 2010 η EuPD Research απονέμει τα βραβεία ” TOP BRAND PV» σε εταιρείες με φωτοβολταϊκά, μετά από λεπτομερή έρευνας αγοράς με βάση μια πολυεπίπεδη ανάλυση συνεντεύξεων με τους εμπόρους και τους τελικούς πελάτες.
“Το γεγονός ότι η Suntech ανήκει στους καλύτερους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών, είναι για μας μια μεγάλη αναγνώριση αλλά και ένα επιπλέον κίνητρο για ακόμα καλύτερη δουλειά και αποδεικνύει την βιωσιμότητα της εταιρείας μας”, δήλωσε ο Vedat Gürgeli, αντιπρόεδρος πωλήσεων και Marketing της Suntech Ευρώπης.

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ, ΠΑΝΕΛ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.